https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

EKSKLUZIVNO: Čarovnice bodo letos v Rakičanu rajale s Kreslinom, Siddharto, Gadi, Mejaši, BQL in drugimi gosti

Rakičan, 02.09.2016 ob 7:03  

Letošnje dogajanje na Plesu-noči čarovnic v Dvorcu Rakičan bo potekalo kar tri dni. Poleg Kreslina, Siddharte, Gadov in Mejašev pa bodo za noro čarovniško vzdušje skrbeli tudi Alya, BQL, D Kwaschen Retashy,  Mišo Kontrec in Tropik.


Dvodnevno koncertno dogajanje

V soboto, 29. oktobra, se bo čarovniško rajanje v Rakičanu pričelo s koncertnim dogajanjem. Prvi večer bodo za čarovniško vzdušje na grajskem odru poskrbeli Vlado Kreslin z Malimi bogovi in Siddharta. Kot predskupina bo nastopila zasedba Trifrtalenadesejt.

Osrednje celodnevno čarovniško rajanje z Gadi, Mejaši, Alyo in BQL in drugimi glasbenimi gosti

V nedeljo se bo odvijal pester čarovniško obarvan program, kjer bodo na račun prišle vse generacije. Predstavila se bo srednjeveška vas z atraktivnim spremljevalnim programom, kot so viteške igre, historični plesi in srednjeveške predstave, se učili sodobnih in zabavnih plesov, preizkusili v raznih igrah, lokostrelstvu, izrezovali buče, se učili čarovniških veščin in se udeležili mnogih drugih aktivnosti. Priča boste sojenju čarovnici, ognjenemu šovu, lahko pa se boste potegovali za naziv naj čarovnice.

Ta dan bodo za primerno ozračje skrbeli Gadi, Alya, Tropic, D Kwaschen Retashy, Mišo Kontrec in BQL z Niko Zorjan, poleg slovenskih glasbenikov pa bodo ozračje razgreli tudi Mejaši. Podrobnosti o dogajanju izveste na Facebook strani.

Tretji dan v znamenju kulinarično-kulturnega festivala »Čarovnije prekmurskih okusov«

Dogajanje pa se ne bo zaključilo v nedeljo, saj bodo v ponedeljek na svoj račun prišli tudi ljubitelji prekmurskih okusov. Prireditev Ples-noč čarovnic 2016 se bo namreč nadgradila še s kulinarično-kulturnim festivalom »Čarovnije prekmurskih okusov«, ki bo potekala v ponedeljek 31. oktobra od 11.00 do 18.00 ure.

»Čarobne vstopnice« za dvodnevno dogajanje po akcijski ceni

V omejenem številu bodo v predprodaji od 15. septembra na voljo t.i. ČAROBNE vstopnice za oba koncertna dneva prireditve, torej za soboto 29. oktobra in nedeljo 30. oktobra. Čarobne vstopnice, ki bodo veljale dva dni, se bodo prodajale po ceni 6 evrov.

Na rakičanskem čarovniškem odru tudi zasedba BQL, ki osvaja z Muzo

Duet BQL, najstniška brata Anej in Rok Piletič, ki sta občinstvo navdušila v šovu Slovenija ima talent, sta včeraj premierno izdala videospot za svojo skladbo Muza, ki trenutno kraljuje na slovenskih glasbenih lestvicah. Videospot sta posnela v sodelovanju s pomurskim videoproducentom Nikom Karom.

Videospot zasedbe BQL Muza:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. tilen1
      02.09.2016 ob 8:21 tilen1

      Dober izbor, fajn ka je samo 1 tuji band. Tak bi vedno moglo bite. Mo lekar po dugon časi šli muziko poslušat tuj nej samo pit.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.