https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ta hip v Pomurju potrebujejo poslovodjo, hišnike, medicinske sestre, Radenska pa išče sodelavce v zaledni pisarni

14.09.2016 ob 7:05  

Tudi ta teden smo za vas pripravili izbor atraktivnejših prostih delovnih mest v Pomurju.


V Splošni kmetijski zadrugi Ljutomer Križevci iščejo finančno-računovodskega administratorja. Izbrani kandidat bo dobil zaposlitev za polni delovnik, za obdobje 16 mesecev. Prijave so možne do 16. septembra.

Dvojezična osnovna šola Lendava I potrebuje hišnika. Ponujajo delo za polni delovnik, zaposlitev pa bo trajala 12 mesecev. Kandidati se lahko na razpisano delovno mesto prijavite do 15. septembra.

Hišnika pa iščejo tudi na OŠ Gornja Radgona. Tam ponujajo delo za skrajšan delovni čas, in sicer 24 ur na teden, zaposlitev pa bo sklenjena za nedoločen čas. Tudi tu se lahko kandidati prijavite do 15. septembra.

Dvojezična OŠ Prosenjakovci išče knjižničarja in učitelja madžarskega jezika. Izbrana oseba bo opravljala delo za polni delovnik, zaposlitev pa bo sklenjena za določeni čas oz. za nadomeščanje bolniškega staleža. Prijave  so možne do 16. septembra.

Na OŠ Prosenjakovci iščejo tudi učitelja podaljšanega bivanja. Opravljal bo delo za skrajšani delovnik, in sicer 30 ur na teden, pogodba pa bo sklenjena za obdobje 12 mesecev.  Prijave so možne do 16. septembra.

Kozmetično-frizerski salon Sever iz Apač išče kozmetika. Izbrani kandidat bo opravljal polni delovnik, zaposlitev pa bo sklenjena za eno leto. Prijave zbirajo do 28. septembra.

Pomurski Tehnološki Park iz Murske Sobote išče projektnega vodjo I. Razpisano delovno mesto obsega skrajšan delovnik, in sicer 20 ur na teden, zaposlitev pa naj bi trajala 6 mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 16. septembra.

V Radenski iščejo dva sodelavca v zaledni pisarni. Opravljala bosta polni delovnik, zaposlitev pa bo sklenjena za obdobje enega leta. Prijave kandidatov sprejemajo do 20. septembra.

Zdravstveni dom Gornja Radgona išče dve srednji medicinski sestri v urgentnem vozilu. Izbrani kandidati/ke bodo dobili zaposlitev za polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Prijave so možne le še danes.

Vila Natura iz Vučje vasi išče upravljalca strojev. Izbrani kandidat bo dobil zaposlitev za polni delovnik, za obodbje 12 mesecev. Prijavite se lahko do 24. septembra.

Podjetje SIM trgovsko in turistično podjetje Radenci išče vodjo trgovine, poslovodjo na območju Lendave. Ponujajo polni delovnik in pogodbo za obdobje 12 mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Prijave so možne do 15. septembra.

Zaposlitveni kotiček, zaposlitev@zaposlitveni-koticek.si ponuja zaposlitev proizvodnemu delavcu v lesni industriji z vilčarskim izpitom m/ž. Ponujajo polni delovni čas, izmensko delo, pogodba pa bo sklenjena za nedoločen čas. Prijave so možne do 19. septembra.

Podrobnosti o opisanih delovnih mestih in ostalo ponudbo prostih mest najdete TUKAJ - klik.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2016 ob 8:11 Julij gost

      Pozabili ste še napisati ka Milan Morec išče v Petrovcaj Hlapce za 500 eur

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.09.2016 ob 8:12 Gost1 gost

      Nudmo delo, obiranje jabolk. Kraj dela: Goričko Več info: o31543861

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.09.2016 ob 10:46 gost

      Iščem sezonsko delo obiranja jabolk grozdja...v Tujini za informacijo nagrada...041514298

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.09.2016 ob 17:35 tehnolog gost

      Ka je tou istina, ka Mürec tak slabo plačuvle, te še pa delavkan gučij, ka so za propad Mure krive slabe delavke, te tou prli nej vidu?. Zaj pa itak ti slabe delavke idu k njemi dele delat - čudno, mar ne?Oziroma nej delat nadaljujejo suženjstvo iz prejšnje službe, azanjat neki.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.09.2016 ob 17:32 gost

      Ja hlapca tudi išče Marjan Kumin in njegov skrti Polanic Panvita ka naj se bi delalo sobote nedelje pa med tednom vprašanje kako dolgo...za borih SRAMOTNIH 57O neto..sedaj si pa zamislite kaki bogatin je lahko toti Polanic ko ima nekoga za somara ki mu ponudi tako SRAMOTNO plačilo...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.09.2016 ob 18:11 gost

      Z ženo imava 3 otroka ker sem delal za minimalno plačilo si nisva morala privoščiti prav nič ves toti minimalen denar je še l za stroške otrok tako da če sva hotela kaj jest ali obleči sva morala na karitas da sva lahko še midva preživela.Kje so bile pa še položnice in ostale storitve.Več krat je prišlo zaradi pomanjkanja do prerekanja Zato sem en večer temu naredil konec.Nebom več suženj tej Lopovski državi oz njeni eliti in si najdo službo v tujini.Sedaj se spet imava tako lepo kot pri prvem zmenku in s tem še enega otroka.Zato sprašujem tote cigane ali ste vi sploh normalni ljudje ka lahko brez vsake vesti date človeku ki vam omogoča tako bogastvo tako sramotno placilo sram vas bodi kjerkoli ste in kjerkoli se boste...

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.09.2016 ob 20:47 MB gost

      Ja slovenija bo počasi kot Avstrija za nas do delali Romuni Srbi oz pol juge mi pa bomo nekako se preživljali z podporo saj se nam za minimalno plačilo nebo splačalo delati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.