https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad izgubila po dramatični končnici

5.12.2016  

Panvita Pomgrad je tokrat v gosteh morala priznati premoč OK Hoče.

OK Hoče : OK Panvita Pomgrad 3:2 ( 25:22, 23:25, 20:25, 25:21, 20:18)

Manjšo prednost na začetku tekme so si igralci Panvite Pomgrad priigrali z dobrimi bloki Bogožalca in Rojnika. Hočanom je nekaj težav povzročil sprejem začetnih udarcev Aljoše Bogožalca, vendar pa so kljub temu hitro izenačili ter prevzeli vodstvo z močnimi napadi Crnjanskega ter bloki Franca. Sledila je menjava pri gostih, iz igre je odšel Đorđević, v igro pa prišel Detela. Hočani so konstantno ohranjali nekaj točk prednosti. Pri Panviti Pomgrad je dobro napadal Detela, vendar pa so Hočani set utečeno pripeljali do konca z rezultatom 25:22.

Na začetku drugega niza so na igrišču prevladovali odbojkarji Panvite Pomgrada, ki so uspeli zaustaviti učinkovitega Crnjanskega. V hoški ekipi so se pojavile težave pri sprejemu, kar je dobro izrabil Jakob Rojnik. Z uspešnimi napadi Rojnika je pobudo prevzela Panvita Pomgrad. Ob koncu tekme je Bogožalec dosegel serijo zaporednih točk z začetnim udarcem in Panviti Pomgrad zagotovil 3 zaključne žoge, v tretje je Panviti Pomgrad vendarle uspelo in set dobili z 23:25. V setih je Panvita Pomgrad iznačila na 1:1.

Aleš Andlovič, trener Hoč, se je v tretjem nizu hitro odločil za menjavo. Šijanec je zamenjal M. Planinšiča. Pri Panviti Pomgrad je bil v napadu zelo uspešen Rojnik, pri Hočanih pa Radović ter Šijanec. Panvita Pomgrad si je nekaj točk prednosti nabrala s servisi Drvariča. Domači so razliko zmanjšali proti koncu niza, vendar se odbojkarji Panvite Pomgrada niso dali zmesti in so nadaljevali z svojo igro. Kapetan Panvite Pomgrad Gorazd Flisar je z uspešnim servisom svojo ekipo ponovno oddaljil od Hočanov. Set se je zaključi z 20:25 v prid Panviti Pomgrad, katera je povedla z 2:1 v setih.

Napadi Franca in Vovka so Hočanom prvič na tekmi prinesli vodstvo v začetku niza. Panvita Pomgrad se je prebudila s servisom Šmitrana in Drvariča ter izenačila. Z napadi sta izstopala predvsem Crnjanski pri domači ekipi, Rojnik in Bogožalec pa pri Panviti Pomgrad. Moštvi sta bili izenačeni, igrali sta borbeno in timsko. Hočani so povišali svojo prednost proti koncu niza, zato je pri igralcih Panvite Pomgrada bila prisotna nervoze zaradi nerazumljivih sodniških odločitev. Sodnik je za pritoževanje rumen karton pokazal Rojniku. Set so Hočani zaključili z 25:21 in izenačili na 2:2.

V zadnjem nizu so bolje začeli domači odbojkarji Hoč. Odbojkarji Panite Pomgrada so nato ujeli priključek z domačini in se približali na zaostanek ene točke (5:4), na dobro igro Panvite Pomgrad je reagiral domači trener in vzel odmor, na kar so domačini povedli z 10:7. Po vodstvu domačinov je Dejan Fujs trener Panvite Pomgrada vzel odmor in naslednji delni rezultat je bili 11:12 v korist Panvite Pomgrad. V nadaljevanju sta ekipi nadaljevali z borbeno igro za vsako točko in zadnje izenačenje je bilo pri 18. točki. Domači odbojkarji so s servisom Franca dobili dve točki in zmagali s 20:18.

 

vir: Facebook Odbojkarski klub Hoče

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.