https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Oli prvič povabil vse velike in majhne na božični sejem v Vulkanijo

Grad, 18.12.2016 ob 7:00  

Včeraj je na trgu Vulkanije potekal Olijev božični sejem. Poleg prihoda Božička so vse obiskovalke in obiskovalce čakala še številna druga presenečenja. Olijev božični sejem na trgu Vulkanije pa lahko obiščete tudi danes, v nedeljo 18. 12. 2016, med 10. in 18. uro.

Oli je za vse obiskovalce božičnega sejma pripravil darilo, namreč - 50% popust na vse vstopnice Vulkanije. Poleg tega pa so pripravili: kratek program, božične pesmi, stojnice z raznimi rokodelskimi in drugimi izdelki, božične dobrote in kuhančka, otroške delavnice in namizne igre, nagradno igro in popust na izbran nakit v Olijevi trgovini. V soboto pa je otroke obiskal tudi Božiček in s sabo prinesel sladko presenečenje.

V sklopu božičnega sejma je vse zbrane pozdravila direktorica ZUKD Grad Danijela Krpič, ki je podala tudi nekaj informacij o poslovanju Vulkanije v letu 2016. Povedala je, da so izredno zadovoljni z obiskom, saj so imeli v iztekajočem se letu približno 25 tisoč obiskovalcev. Ta številka jih prav posebej veseli predvsem zato, ker je Vulkanija v letu 2015 bila skoraj tri četrt leta zaprta zaradi obnovitvenih del po požaru. Dodala je, da so zato zelo veliko delali na promociji Vulkanije in da so zelo veseli, da je njihov trud bil poplačan. Tudi drugi so opazili njihovo uspešno delo, zato je z zadovoljstvom dodala, da so v minulih dneh prejeli nagrado za delo na področju turizma iz strani Pomurske turistične zveze. Krpičeva hkrati dodaja, da je uspešno delo rezultat vseh zaposlenih: »Na priznanje smo vsi delavci zavoda zelo ponosni, saj je to dokaz za naš trud in delo na razvoju turizma naše občine. In tudi za naprej imamo kar nekaj načrtov.«

To je tudi čas, ko si ljudje voščimo lepe želje, in te je vsem obiskovalcem in obiskovalkam namenila tudi županja občine Grad Cvetka Ficko, ter hkrati vsem zaposlenim v Vulkaniji čestitala za uspešno delo. Vse pridne otroke pa je pozdravil tudi Božiček in jim razdelil sladke pakete. Na lepe želje pa seveda ni pozabil krtek Oli, ki je pripravil božično steno želja. Direktorica Danijela Krpič je ob tem dodala: »Na steno boste lahko vsi obiskovalci oddali svojo željo oziroma voščilo in tako polepšali in dodatno prispevali k božičnemu vzdušju v Vulkaniji. Na njej je že nekaj voščil in želja. Pridite, pobarvajte svoj božični okrasek, nanj napišite svojo željo in okrasite Olijevo božično steno želja. Izmed vseh voščil in želja bomo izžrebali lepe nagrade.« Zato vas tudi danes vabijo v Vulkanijo, kjer je božično vzdušje že v polnem teku!

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.