https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Avto Rajh Fordov trgovec leta 2016

04.02.2017 ob 7:00  

Podjetje Avto Rajh iz Ljutomera in Murske Sobote se je tudi letos povzpelo na vrh lestvice servisno prodajne mreže Ford. Pomursko podjetje Avto Rajh je tako naziv Fordov trgovec leta 2016 osvojilo že tretjič.

Družba Summit motors Ljubljana je včeraj podelila naziv Fordov trgovec leta 2016, ki ga je že tretjič osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv za trgovca, ki ob doseganju najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih rezultatov, obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford.

Podjetje Avto Rajh d.o.o. posluje že 23 let. Odlikuje jih uspešno poslovanje in kakovostne storitve, saj ostajajo zvesti osrednjemu pravilu: »Trudimo se in strmimo k temu, da bomo jutri še boljši.« Želijo, da ljudje z veseljem vozijo svoje avtomobile. V podjetju Avto Rajh so zadovoljni, saj podjetje navzgor premika lestvico kvalitete za celotno prodajno mrežo. V zadnjih letih je podjetje Avto Rajh zaposlilo več novih delavcev in tako nudi tudi več storitev v sklopu svojih dveh prodajno servisnih centrov. Ponudba zajema zelo varne, prostorne družinske avtomobile, kot tudi mestne, poslovne in športne avtomobile. Zelo privlačni so tudi modeli z bolj »poskočnim motorjem«, kot je Focus RS, Mustang, prestižnejša Vignale znamka in novo terensko vozilo Edge.  Zelo zanimiva so tudi gospodarska vozila v tovorni, oziroma v potniški izvedbi. V podjetju Avto Rajh najdejo ustrezno vozilo za vsakogar. Prav tako pa se trudijo, da strokovno opravijo servisne in vse druge storitev, ki jih ponujajo. Za to skrbijo visoko usposobljeni  sodelavci s številnimi izkušnjami.

Podjetje Avto Rajh danes sodi med vodilna podjetja na slovenskem avtomobilskem trgu

Danes sodijo med vodilna podjetja na slovenskem avtomobilskem trgu, tako po obsegu poslovanja, kot predvsem po visokih kakovostnih standardih, ki jih dosegajo z vidika tehnologij in človeških virov. Pri tem pa ostajajo zvesti vrednotam družinskega podjetja.

Direktor Avto Rajh prodaje, g. Dušan Rajh: »Zavedamo se, da nakup vozila ljudem pomeni veliko odločite, ki se ne zgodi z danes na jutri. Stranke za svoj denar želijo kvaliteto, ki ne predstavlja le sodobnega avtomobila, temveč tudi prijazen odnos našega osebja. Kakovost je potrebno vzdrževati in negovati od prvega dneva nakupa avtomobila naprej. Največja potrditev dobrih odnosov je, ko se stranka rada vrača k nam v salon, nam zaupa in ostaja zvesta. Novi avtomobili ponujajo veliko, veliko pa moramo strankam ponuditi tudi mi. Razlog za poslovni uspeh podjetja in dobre prodaje je v tem, da se potrudimo najti pravi avtomobil za vsako stranko. Za tako dobre rezultate in prejeto nagrado so v veliki meri zaslužni sodelavke in sodelavci, saj se neprestano izjemno trudijo. Za njihov trud in odnos do dela, se jim najlepše zahvaljujem. Velika zahvala za zvestobo in izkazano zaupanje gre seveda tudi našim cenjenim strankam.«

Foto: Avto Rajh

Direktor Avto Rajh servisa, g. Damjan Rajh: »Naziv Fordov trgovec leta je predvsem potrditev, da imamo res dobro in utečeno ekipo. Ves čas pa je potrebno tudi veliko vlaganj in energije v rast podjetja. Zadovoljstvo strank je naše največje merilo, saj želimo, da se vračajo k nam. Trdo, a srčno delo se obrestuje in dobri rezultati to potrjujejo. Potegovanje za čim boljše mesto v okviru izbora Fordovega trgovca leta jemljemo zelo resno. Predstavlja in spodbuja pozitivno tekmovalnost med nami ter nas spodbuja k spremljanju in uvajanju najnovejših praks in tehnologij pri našem delu. Trudimo se biti vedno boljši ...ne samo iz leta v leto, ampak iz dneva v dan.«

Pri Avto Rajh ponujajo dve znamki vozil: Ford in Citroen. Ta nagrada pa dokazuje, da so uspeli ohraniti fokus in se resno lotevajo obeh segmentov. To je še dodatna potrditev za stranke, saj so lahko le te prepričane, da dobijo najboljše storitve.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.