https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ta hip se v Pomurju išče vzgojitelj predšolskih otrok, finančno računovodski administrator in varnostnik

15.02.2017 ob 12:00  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta.


XAL SVETILA, proizvodnja d.o.o., išče 10 delavcev v proizvodnji za določen čas treh mesecev. Pogoj je srednja poklicna izobrazba - elektronika in avtomatizacija. Prijava je mogoča do 18. 02. 2017.

Splošna kmetijska zadruga Ljutomer Križevci z.o.o., išče finančno računovodskega administratorja za določen čas 15 mesecev. Pogoj je srednja strokovna izobrazba - ekonomija ali višješolska (prejšnja), višja strokovna izobrazba in 2 leti delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 16. 02. 2017.

Kolbl mednarodni transport, M-KATI, d.o.o., išče disponenta v mednarodnem cestnem prometu za nedoločen čas. Pogoj je eno leto delovnih izkušenj in dobro razumevanje angleškega, nemškega in hrvaškega jezika. Prijava je mogoča samo še danes.

KMETIJA CIGÜT, storitve, prodaja in posredništvo, Marija Cigüt s.p., išče dva delavca na kmetiji za določen čas, 3 mesece oz. možnost zaposlitve za nedoločen čas. Pogoj je znanje in veselje do dela na kmetiji. Prijava je mogoča do 22. 02. 2017.

Kmetijsko gospodarstvo Lendava d.d., išče vdrževalca opreme - mehanika za določen čas, 9 mesecev oz. od 01. 03. 2017 do 30. 11. 2017. Pogoj je srednja strokovna, srednja splošna izobrazba - motorna vozila, ladje in letala. Možnost prijave samo še danes.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Vrtec Lendava - Lendvai Óvoda, išče vzgojitelja predšolskih otrok za določen čas oz. vrnitve odsotne strokovne delavke oz. najkasneje do 30. 6. 2017. Pogoj je zelo dobro znanje madžarskega jezika. Možnost prijave je do 17. 02. 2017.

Bar Hemingway, Simona Klement s.p., išče natakarja za določen čas 12 mesecev. Pogoj je srednja poklicna izobrazba in eno leto delovnih izkušenj. Možnost prijave je do 22. 02. 2017.

Trgovina in gradbeništvo, Sandi Lupša s.p., išče krovca - kleparja za določen čas oz. december 2017 oz. po dogovoru. Pogoj je srednja poklicna, nižja poklicna izobrazba - gradbeništvo in eno leto delovnih izkušenj. Možnost prijave je do 18. 02. 2017.

Proline varovanje, družba za varovanje ljudi in premoženja, d.o.o., išče varnostnika za fizično varovanje premoženja v trgovinah, za določen čas treh mesecev. Upravna enota dela je Murska Sobota. Možnost prijave je do 16. 02. 2017.

Ograje Mihalič d.o.o., išče strugarja za delo na cnc stružnici (struženje), programiranje, rezkanje in obdelava kovin, za nedoločen čas. Upravna enota dela je Ljutomer. Možnost prijave je do 17. 02. 2017.


Podrobnosti in vsa preostala delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.