https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tragična nesreča pri Pertoči: po trčenju s tovornjakom 22-letnik ostal vkleščen v avtomobilu

17.05.2017 ob 8:07  

Policisti PU M. Sobota so bili danes ob 6.09 uri obveščeni, da je na cesti Rogašovci – Cankova med naseljema Pertoča in Večeslavci  prišlo do prometne nesreče med tovornim vozilom in voznikom osebnega avtomobila, kateri je ostal ukleščen v vozilu.

Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je 22-letni voznik osebnega  avtomobila  v  blagem  desnem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče  in čelno trčil v tovorno vozilo, katero je po trčenju zapeljalo na bližnjo njivo. Voznik osebnega avtomobila je ostal vkleščen v vozilu in je na kraju prometne nesreče zaradi zadobljenih telesnih poškodb umrl.

Pokojni  udeleženec  prometne  nesreče  je  letošnja  prva  smrtna žrtev na pomurskih  cestah.  V  enakem  obdobju  lanskega  leta  sta  za posledicami prometnih nesreč umrla dva udeleženca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.05.2017 ob 9:07 ODGOVORNOST gost

      V normalni državi bi župani in komandir pu G.Petrovci ponudili svoj odstop. Problem se vleče že dalj časa in nihče ne ukrepa. En znak bi danes rešil življenje!!! Pa brez izgovorov takšnih in onakšnih. Za težek tovorni promet proti Avstriji je bila zgrajena avtocesta

      13 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2017 ob 15:22 gost

        Ka si tij malo prizadeti? Ka pa sta župan pa komadir kriviva, če je dečko zapelo na nasprotni vozni pas? Še dobro ka se je v šleper tresno, ka bi bilou če bi se čelno zabiu v osebni avto pun male dece pa jih pouleg sejbe bujo? Što bi te biu kriv? Tudi župan pa komandir?

        20 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.05.2017 ob 9:17 spartacus zaščita gost

      V normalne države nikoli ne bi mogel postati sedanji direktor, tako, da bi tu potem za nekoga drug odstopo je pravljica za lahko noč!! Banana država! Če pride na oblast človek , kateri ima umazane roke, kako potem pričakuješ, da bodo podrejeni delali? Pošteno in odgovorno?! Spet pravljica za lahko noč.

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2017 ob 14:24 gost

        Kak je kaj policajske direktor? Preteklost je že uspel zbrisate iz svojga življenja? Fuj, smrdi, smrdi ..

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.05.2017 ob 9:17 gost

      in ka sta zdaj tu kriviva zupan pa komandir...njajte pokojnega naj pociva v miru na karsen koli nacin

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.05.2017 ob 9:25 mojcika gost

      Žalostno kaj se dogaja na tej cesti. Živim ob tej cesti in vsak dan gledamo kaj se dogaja.Še hvala bogu,da ni več nesreč.Naš župan samo pove da ni denarja in da on nič nemore. Z svojimi otroki sploh nemorem iti po bankini kaj šele da bi se peljali z kolesom. Za tovorni promet je pa res bila zgrajena avtocesta kot je že prejsnji gospod omenil.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2017 ob 12:36 eden gost

        Vsak dan gledate kaj se dogaja... In, ali poskušate tudi kakorkoli ukrepati? Ste podali kakšen predlog? Ste šli še do koga poleg župana in podali kak predlog kako rešiti situacijo? Verjetno bo potrebno kaj več kot medsebojno pogovarjanje po gostilnah, kaj bi bilo potrebno storiti. Res je žalostno, da tisti ki so pristojni velikokrat svojega dela ne opravijo kot bi morali, vendar to ne pomeni, da se ne da storiti nič. Pa ta problematika ni osamljen primer na naših cestah, zdaleč ne. Da pa ne bomo o tem, da je največji problem pri nas - voznikih, pa naj kdorkoli reče kar hoče. Pokojni pa naj počiva v miru, upam na čim manj takih novic v prihodnosti.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.05.2017 ob 9:40 red gost

      Policistom kapo dol!! Vsako jutro poslusam, koliko odvzamejo avtomobilov zaradi alkohola,brez veljavnega vozniskega dovoljenja, neregistriranega vozila... Najhujsega se zavedas, ko v nesreci izgubis najdrazjega. AVTOMOBIL NI NEVAREN, NEVAREN JE NJEGOV UPORABNIK.

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.05.2017 ob 10:37 gost

      Zakaj država dovoljuje tovorni mednarodni promet po tako slabi cesti,, zato so avtoceste, mreusmeriti obvezno ves tovorni promet na avtlceste,, ne da sr švercajo pi teh cestah,, policija neučinkovita glede tega,, n8m1 interesa,, isto tako cesta lenart,, radenci, kaj tu policiba dela, nič lepo gledamo kako kamionarji kršijo zako, pravila igre,, če je prepoved po

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2017 ob 13:27 eden gost

        Počasi, a mi lahko kdo razloži kakšno povezavo ima to z današnjo nesrečo? Razumem, da obstaja pereča problematika. Ampak, če bi se nasproti pripeljal osebni avtomobil bi bilo kaj drugače? Verjetno bi bil posledice podobne, morda celi kaj hujše. Naj počiva v miru, vsi upamo na čim manj takih in podobnih dogodkov - vendar dejstvo je, da je najverjetneje tudi sam povzročitelj nesreče zaradi neprilagojene hitrosti, tako kot že mnogokrat. In krivca ne smemo iskati drugje in se slepiti, pa četudi zadeva nakazuje na drugo problematiko.

        15 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.05.2017 ob 10:42 gost

      Umirite svoje frustracije, a mislite, da boste s svojimi komentarji sedaj kaj pametnega naredili? Nesreča se je zgodila in za presojo so strokovnjaki in ne kavč komentatorji.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.05.2017 ob 11:16 Srečko gost

      Ge pa piše, ka je tovornjak bil namenjeni v Avstrijo? Možno ka je delo dostavo v kero od zadrug kere so na ton območje. Ali je pa mogoče pelo v Liv... Na žalost se je zgodelo ka se je zgodelo in mi toga nemremo spremenite, mislen ka more saki pri sebi razčistete kak voze pa kak de vozo po cesti, zato ka ste/smo vsi krvavi po kožo in vsi vmes kršimo cestno-prometna pravila. Pokojni pa naj počiva v miru :(

      17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.05.2017 ob 11:40 Ledavčar gost

      ...en primer od danes zjutraj - ura je bila 8.10 pelam se mimo cerkve, Petrola v trgovino Tuš, pa se mi za "rit" postavi tovornjak - vlačilec pa mi začne "blinkati" ker sem vozil 40 km/h in sem zavijal v levo pri Kuzmiču, vendar je njemu bilo prepočasi in je še začel trobiti, (mogoče me je pozno) kar ne verjamem ker so bile tablice ali iz slovaške ali BiH ker so skoraj enake, mislim, da so tudi ti "težaki" kaj krivi pri nesrečah, vendar danes je umrl mladenič pred katerim je bilo še celo življenje, kdo bo naslednji>......

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2017 ob 12:07 gost

        Popolnoma neumesten komentar! Nimaš drugega dela, vsaj tako je razbrati iz tvojega prispevka? Pojdi pomagat pomoči potrebnim!

        9 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2017 ob 18:52 Gost gost

        Idijot Taken izpite vzete kere se pod omejitvame vozete pa bremzate kilometer pred ten kak.zapuscate glavno cesto

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2017 ob 20:25 Pax gost

        Gost Gost, kako si želim, da bi vozil za mano, ko jaz vozim po predpisih. Samo enkrat pobliskaš z lučmi in že sem zunaj pa parkrat okoli kepe. Se je že zgodilo, potem pa jokcanje in opravičevanje, pa nisem namerno in podobna sr..ja. Takšni, kot si ti, ste največje nesnage na cesti.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2017 ob 20:50 gost

        Vozis po predpisih ja za brezveze te noben ne bliska ka san san sofer pa dobro znan kakse ste vij takse voznike ka nemate pojma vozite Bi vozo za tjauf pa be stopo ti vn samo be tak dobo ka be tri dni lezo ka be ti okoli kepe budalo fuknjeno ka misles ka se bog na svete ale ka se dosta mocnejseh od tebe je ka te leko z mezincon premagajo Bos naleto na taksoga ka de te spremlato da oviras promet

        1 5 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.05.2017 ob 12:42 RADARISTI gost

      MEDNARODNI TOVORNI PROMET NE SODI V KRAJINSKI PARK. NE GLEDE NA VSE IZGOVORE, KOMENTARE, POBUDE... PROBLEM JE PEREČ ŽE DALJ ČASA. PRISPEVEK VESTNIK ŽE NEKAJ ČASA NAZAJ. REAKCIJA POLICIJE BO KOT NA VSE DRUGO RADAR RADAR RADAR.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.05.2017 ob 12:57 gost

      Nej se zaj izgovarjat na tovornjake in traktorje in...itd,dejsvo je da je spet ugasnilo mlado življenje zaradi prehitre vožnje ga je odneslo na nasprotni vozni pas

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.05.2017 ob 14:19 gjk gost

      Lejko gučite etak ali tak, če bi se pelo kak trbej se ne bi to zgodilo. To vsi znamo.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.05.2017 ob 15:11 r gost

      što je biu

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      17.05.2017 ob 15:36 gost

      Naj počiva v miru,, žalostno mlad človek,, je kar je sedaj,, vendarr ta tranzit, koliko ga gre tu čez, ne sodi ninakor v krajinski park, to bi morala poskrbeti že sama direkcija za promet,,,že od lenarta naprej jih po prepovedi za kamione dosti voznikov ne upoštevava prepoved vožnja,,

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      17.05.2017 ob 16:04 gost

      vsi tisti k govorite o omejitvi hitrosti samo v vednost da je na tem ovinku se omejitev 90km/h. tabla za vas je malo za ovinkom. po drugi strani pa vsak tovornjakar pripelje iz naselja vsaj s 70km/h. sicer pa tovornjakarji na teh ozkih cestah kar pogosto pridejo na drugo stran s svojimi prikolicami

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      17.05.2017 ob 16:15 gost

      Vsak naj pri sebi razčisti preden govorite gluposti. Kaj je krivo tovorno vozilo tukaj? Zapeljal je na nasprotni pas - nehote ali hote. Tega ne bomo nikoli izvedeli! Počivaj v miru!

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2017 ob 17:40 gost

        Kaj pa če je kamion bil čez polovico??? Jaz sem to doživela že velikokrat, da se moram umakniti na bankino, saj "kamionisti" mislijo da je cela cesta njihova.

        3 8 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      17.05.2017 ob 20:08 gost

      Jaz bi za vse kamione v prekmurju uvedel maksimslno hitrost 50.km.na uro -saj jih dosti vozi tako kot da ,je cela cesta njihova...

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      17.05.2017 ob 20:19 gost

      Tako velik kamion ne more prepeljati tega ovinka,da ga ne seka težko delo za preizkovalce žau človeka več ni sožalje svojcem.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      17.05.2017 ob 21:03 Gost11 gost

      stalno so mrtvi krivi,ker nemorejo povedati kako ne bilo po resnici Sozalje svojcem 😢uff pa se edinec sozaljee

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      18.05.2017 ob 8:45 Gostja gost

      Dajte se malo zamislite, preden obsojate vse povprek pa na pamet. Takoj ste obsodili voznika tovornjaka, da je kriv. Kaj pa, če ni? In glede na dosedaj znane podatke, zgleda, da ni. Kako mislite, da se on počuti?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      18.05.2017 ob 10:10 TIR gost

      Nihče ne obsoja voznika tovornjaka. Ampak verjetno je prva preventiva. in mednarodni promet ne sodi na te ceste. Zdaj je ta tragedija to spet vzpodbudila.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.