https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik motornega kolesa izgubil oblast nad vozilom, padel in se hudo poškodoval

11.08.2017 ob 6:32  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in dva primera poškodbe vozil na parkirnem prostoru.

 

Ob 16. uri je voznik motornega kolesa izven naselja Mele v blagem levem ovinku izgubil oblast nad motornim kolesom, zadel v robnik pločnika ter zapeljal izven vozišča kjer je padel. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila, tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino prodajnih artiklov v kozmetični trgovini, ponarejanje listin in vlom v tovorni avtomobil, od koder je bil ukraden kovček z orodjem.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Ob 20.10 se je nad Pomurjem razbesnelo močno neurje, ki je trajalo približno eno uro. Močan veter z dežjem in točo je podiral drevesa, odkrival strehe in delal škodo na premoženju. Vse dežurne službe so bile na terenu, da so odpravljale posledice neurja, ki ga odpravljajo še ta trenutek. Na srečo je v neurju nastala samo materialna škoda. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.   

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.