https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Finalistke Miss Slovenije na obisku v Prekmurju pri blagovni znamki Puppa Fashion

23.08.2017 ob 10:00  

Finalistke Miss Slovenije so bile na obisku pri blagovni znamki Puppa Fashion ter tako spoznale proces dela od kreiranja modelov, šivanja, izbire materiala in pomerjanja.


Znamka Puppa Fashion je slovenska blagovna znamka unikatnih ženskih oblačil, ki so ročno izdelana in oblikovana na okolju prijazen način. Oblačila so v glavnem izdelana iz jeansa in sledjo najnovejšim modnim trendom ter tako ženski, ki jih nosi, zagotavljajo samozavesten nastop. Pri Puppi zaposlujejo visoko usposobljene pomurske šivilje ter tako prispevajo k ohranjanju tekstilne tradicije v Pomurju.

Foto: missslovenije.si

Oblačila, ki so nastala pri znamki Puppa Fashion so tudi njihova uradna oblačila na predstavitvah. 9. septembra na Gospodarskem razstavišču se bodo v posebni kolekciji predstavile na samem finalnem izboru.

Foto: missslovenije.si

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2017 ob 11:40 gost

      Neplačana reklama!!!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.