https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Murskosoboški kickboxerji uspešno nastopili na Madžarskem

11.10.2017  

V soboto, 7. oktobra, je v Budimpešti na Madžarskem potekal mednarodni turnir Julius K-9 Tököl Cup 2017 v Kickboxingu. Med 350 tekmovalci iz 37 klubov iz 5 držav, se je turnirja udeležilo tudi 6 tekmovalcev in 1 tekmovalka iz Kickboxing kluba Pomurje.

Tekmovalci so na mednarodnem turnirju dokazali, da treningi skozi poletje prinašajo odlične rezultate.

Rezultati:

Kick Light
Damjan Zibrat člani -84 kg 3. mesto
David Lukman člani -79 kg 2. mesto
Mitja Šaruga člani -94 kg 1. mesto

Light Contact
Sani Žnidarič mladinci -79 kg 2. mesto
Martina Korošec mladinke -65 kg 2. mesto
Alen Žabot člani -69 kg 1. mesto
David Žibrat člani -94 kg 1. mesto

FOTO: FB Kickboxing klub Pomurje

Pod vodstvom trenerja Davida Žibrat so tekmovalci uspešno zastopali barve kluba, še posebej Damjan, Martina in Sani, ki so na tatamo stopili prvič in se dostojno odborili do konca, ter tako dobili zelo pomembno izkušnjo v prihodnje.

David Lukman je v finalu žal staknil poškodbo, ker pa nismo želeli tvegati smo borbo predali, Alen in Mitja sta v finalih pokazala veliko borbenost ter dokazala, da se z upoštevanjem navodil trenerja da borbo po zaostanku na koncu obrniti sebi v prid in točno to sta storila in osvojila svoji prvi zmagi.

Trener Kickboxing kluba Pomurje in tekmovalec David Žibrat pa je s suverenimi nastopi premagal vse nasprotnike in potrdil odlično formo pred prihajajočim svetovnim prvenstvom, ki bo od 3. do 12. novembra letos prav tako v Budimpešti.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.