https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

FOTO: Tako izgleda notranjost Mensane, otvoritev že junija

Murska Sobota, 29.05.2018 ob 6:00  

Mensana v Murski Soboti počasi dobiva končno podobo, otvoritev bo v petek, 15. junija, kuhinja in pralnica pa bosta odprli svoja vrata že nekoliko prej, verjetno v ponedeljek, 4. junija, če bodo vzpostavljeni pravi pogoji.

 

16 stanovanj na 700 kvadratih

Skupna površina objekta Mensana obsega 3.270 kvadratnih metrov. Center ponovne uporabe za tekstil in razstavno-prodajni prostori za vse vrste izdelkov iz ponovne uporabe bo zajemal okoli 800 kvadratnih metrov površin. Na 700 kvadratnih metrih se bo razprostiralo 16 oskrbovanih stanovanj za starejše in mlade. V objektu bodo tudi prostori za upravne in administrativne vsebine za upravljalca objekta in nosilca dejavnosti medgeneracijskega središča ter za društva, ki se ukvarjajo s podobno vsebino. Ti prostori obsegajo pisarne, konferenčne sobe in podobno.

Oblikovno objekt izgleda fantastično, na balkonih in strešni terasi so postavljene lesene dvignjene gredice, prostori imajo velika okna in arhitekturne elemente, ki omogočajo osvetljevanje prostorov s pomočjo naravne svetlobe.

Foto: Parkirišče za kolesa s stanovanjskim delom stavbe v ozadju

Širok asortiman ponudbe

V medgeneracijskem središču bodo tudi: pralnica, frizerski salon, trgovina brez embalaže, trgovina z izdelki eko in bio predelave, kavarna in restavracija s ponudbo ekološko pridelane domače hrane, prostori za delavnice, pletenje, vezenje, šivanje, slikanje in druženje. Organizirano bo tudi varovanje otrok izven delovnega časa vrtcev, v okviru “Igralnice Malo čudo.” Otroci bodo v sklopu igralnice imeli tudi dostop do ograjene terase z dvignjenimi gredicami, kjer bodo posajena zelišča in sezonska zelenjava.

Foto: Strešna terasa z dvignjenimi gredicami, do katere bodo imeli dostop tudi otroci

Notranji prostori 

Ogledali smo si notranje prostore, ki so zaenkrat še v fazi dokončanja izdelave, spodaj pa si lahko ogledate kako tranutno izgleda notranjost.

Več fotografij v spodnji galeriji ...



    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.05.2018 ob 9:07 gost

      Gradili so z našimi pejnezami za to pa je odvoz smeti tako drag

      18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.05.2018 ob 9:34 *** gost

      Ma ta zgradba lift za invalide?

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.05.2018 ob 11:47 Tzu gost

      Prle kak pišete če ma lift pa takše rajše poglednite slike. Van rejsan nikaj ne paše. Če se dela nej vrede, če se ne dela nej vrede. Lidge vi ste sploj s ken zadovoljni? Zato pa je tak kak je. Za smeti se bunite...kama pa vse ostale pejneze idejo, samo če poglednemo kelko nan od plač kraj potegnejo...ka krmimo drujge ka doma sidijo, ka neščejo delati, itd...bv

      18 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.05.2018 ob 12:24 SDS gost

        Tzu ti sipaodkril Ameriko kak pametno pišeš, pa ti doma sedi pa ne delaj pa se ne obremenjuj stemi ka ma veze tao z odvozom smeti, tisto drugo pa je za zdravstvo šolstvo indruge stvari?

        2 8 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.05.2018 ob 14:44 pin gost

      Rejsan lejpi objekt, ....tisti ka mate nevole s ten, ka je tou idejo dal Cipot in ka je že pa uspešen, te pa od zavijste enok čir dobili... zatou pa je prinas tak kak je ... najboukše ka nikaj nemamo pa smo zadovoljni z vukojebino... BEDA ...

      15 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.05.2018 ob 12:48 Kud gost

        Ja rejsan jin nikaj ne paše. Če propada je nej vrede pa če se kaj dela je nej vrede. Eh...

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.05.2018 ob 18:46 gost

      Ja pa OBLJUBE delavcev,da jih bodo poklicali nazaj in jim odgovorili za RAZGOVOR,pa že 3 ali 4 mesece čakajo na to,prej bo otvoritev kot pa razgovori!!! Obljuba dela dolg GOSPOD CIPOT

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.05.2018 ob 20:38 gost

      Videti je lepo.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.05.2018 ob 9:50 gost

      Za pejneze Goričancof, Prlekof in Markof so se v Soboti naredila stanovanja. Tak ka do se lejko iz teh področij selili ljudje v varaš, vasi pa do ostale prazne! To ti je razvoj, ka bo še bole podeželje prazno.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.05.2018 ob 10:21 delam pa sem lačen gost

      Tu gor se oglašate takšni,ki še niste takrat živeli,ko smo mi delavci in podjetja finacirali gradnjo družbene prehrane . Dokler niso začeli krasti in si prisvajati nepremičnin in pre prodavati je bila družbena daleč na okoli prvo vrstna restavracija z zelo dobrimi malicami .Napaka je že bila storjena,ko je Pomurka družbeno prodala kot večinski lastnik .Gradili smo družbeno vsi a od prodaje so se okoristili samo eni .Drubena je bila last vseh ne samo enega .Tu pišete in hvalite direktorja CEROP-a da je zgradil nekaj a nišče se ne pita kgo je pripomogel k temu .Seveda prebivalci Pomurja z dragim odvozom smeti bogatil se bo pa en človek in morda sorodniki .Koliko bo zaposlenih v Mensani 5-8 ljudi a je to res dosti ? Dobro,da ni več daleč do županskih volitev

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.05.2018 ob 16:27 Balug gost

      Ge je pa kakši inventar? Ge pa kakša prostorska dekoracija ali slika?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.05.2018 ob 19:20 Fredy gost

      Ne sekirat Balog, za dekoracijo bo poskrbela radgonska tovarišija-sami umetniki!!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.05.2018 ob 22:04 gost

      eni že gvant sišijo na balkone

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.