https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Milena Pfeiler in Igor Bezget ustvarila čudovito vzdušje na negovskem gradu

Negova, 16.06.2018 ob 17:00  

V petek, 15. junija, so na gradu Negova prisluhnili Mileni Pfeiler in Igorju Bezgetu. Naslov koncerta je bil Vogal in struna. Na koncertu so slišali tudi prekmursko narodno pesem, Zrelo je žito. 


Milena Pfeiler je mlada flavtistka in jazz vokalistka, ki je pred kratkim magistrirala v jazz petju na znameniti Queens College v New Yorku. Diplomirala je na Deželnem konservatoriju v Celovcu. Tokrat se je na gradu Negova predstavila s svojimi skladbami, aranžmaji, jazz pesmi in slovenskimi ljudskimi, ki so ji kot domačinki še posebej blizu. 

Igor Bezget je študiral na Brucknerjevem konservatoriju v Linzu in ima za sabo več kot 40 projektov avtorske glasbe v različnih glasbenih stilih znotraj jazza in svetovne glasbe. Je glasbeni pedagog in učitelj kitare na glasbeni šoli v Logatcu in Zasebni glasbeni šoli B.A.S.E. v Mariboru. Sodeloval je s številnimi glasbeniki, igral na festivalih doma in v tujini in deluje tudi kot študijski glasbenik. 

Na gradu Negova bomo letos priča številnim glasbenim, umetniškim, fotografskim in številnim drugim dogodkom. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.