https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Drugi pokal Murske Sobote v kajak kanuju na mirnih vodah v roke Brini Novak

Murska Sobota, 1.7.2018  

V soboto, 30. junija, je na Soboškem jezeru potekalo tekmovanje za Drugi pokal Murske Sobote v kajak kanuju na mirnih vodah, ki sta ga organizirala Kajak kanu klub Rottoattivo iz Murske Sobote ter Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota. Pokal mesta Murska Sobota je štel za 6. tekmo Slovenskega pokala v kajak kanuju na mirnih vodah za leto 2018.


Na tekmi je sodelovalo 10 klubov in okrog 90 tekmovalcev iz cele Slovenije. Tekmovanje je potekalo na 800 metrov dolgi označeni progi, posebej prilagojeno za cicibane, mlajše dečke, starejše dečke in mladince.

Člani domačega Kajak kanu klub Rottoattivo so dosegli odlične rezultate, in sicer:
- v kategoriji cicibanke je SARA MOHAR dosegla 2. mesto,
- v kategoriji mlajši dečki enojec JAN MOHAR dosegel 4. mesto,
- v kategoriji mlajši dečki dvojec JAN MOHAR in TILEN PAJNHART dosegla 4. mesto,
- v kategoriji mladinke BRINA NOVAK 1. mesto,
- v kategoriji slalom JAN MOHAR 2. mesto, SARA MOHAR 5. mesto in DOROTEJ SAKAČ 9. mesto.

Pokal mesta Murska Sobota za najhitrejše dosežen čas je prejela BRINA NOVAK.

Foto: Tomaž Mohar in Pomurec.com

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.