https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta hip se v Pomurju išče bančni komercialist, koordinator projektov in zastopnik

06.07.2018 ob 17:00  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo del na straneh zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj naj zanimivejših.


NOVOTH, transport d. o. o. išče osebo za administrativna dela za določen čas, 12 mesecev in skrajšan delovni čas: 20 ur na teden. Pogoj za prijavo je zelo dobro znanje madžarskega jezika. Kandidati naj pošljejo vloge do 13. julija 2018.

Zavod za turizem in razvoj Lendava - Turisztikai és Fejlesztési Közintézet Lendva išče koordinatorja projekta za določen čas oz. za čas trajanja projekta. Pogoj za prijavo je tekoče znanje angleškega jezika in 8 mesecev delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vloge do 9. julija 2018.

INOKS PLUS, proizvodnja in trženje d.o.o. išče komercialista za določen čas, šest mesecev. Pogoj za prijavo je eno leto delovnih izkušenj in opravljeni izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vloge do 13. julija 2018.

SKLAD OBRTNIKOV IN PODJETNIKOV išče zastopnika za določen čas (2 meseca). Pogoj za zaposlitev je najmanj V. stopnja izobrazbe, odlično pisno in pogovorno izražanje, samostojnost, samoiniciativnost, osnovne prodajne veščine oz. veščine finančnega svetovanja, uporaba lastnega vozila. Še posebej je zaželjeno znanje s področja trženja osebnih zavarovanj. Nudimo zaposlitev najprej za določen čas, stimulativno plačilo, samostojno in fleksibilno delo, podporo klicnega centra pri pridobivanju strank ter dodatno izobraževanje. Licenca AZN je dobrodošla, ni pa pogoj za sodelovanje. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 31. julija 2018.

 

AVTOBUSNI PROMET MURSKA SOBOTA D.D., išče voznika avtobusa za določen čas (3 mesece). Število prostih delovnih mest je 4. Pogoj za prijavo je srednja poklicna izobrabrazba. Kandidat mora imeti veljavno Temeljno kvalifikacijo, (Koda 95), zdravstveno sposobnost, uspešno opravljen preizkus znanja, samostojnost, sposobnost obvladovanja konfliktnih situacij, vljudnost in urejenost. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti najpozneje do 12. julija 2018. 

DNEVNI BAR "GOSPOUD SRMAK" DEJAN ČASAR S.P. išče natakarja za nedoločen čas. Pogoj za prijavo je srednja strokovna, srednja splošna izobrazba. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 27. julija 2018.

RADENSKA, družba za polnitev mineralnih voda in brezalkoholnih pijač, d.o.o. išče planerja proizvodnje za nedoločen čas. Pogoj za prijavo je dve leti delovnih izkušenj in znanje angleškega ter hrvaškega jezka. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 12. julija 2018.

DOM STAREJŠIH RAKIČAN išče bolničarje/negovalce - pripravnike za določen čas, 6 mesecev. Pogoj za prijavo je končana srednja zdravstvena šola. Kandidati naj pošljejo prijavo po pošti do 11. julija 2018.

Več o prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.