https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Na Kučanovi noči so se zabavali z Ines Erbus in skupino Blue Planet

Križevci, 15.07.2018 ob 11:00  

V Križevcih na Goričkem je v Okrepčevalnici in pizzeriji Kučan v soboto, 14. julija, od 20. ure dalje potekala tradicionalna, že 20. Kučanova noč, na kateri so priredili veliko praznovanje z glasbenimi gosti in mnogimi obiskovalci.

Na okrogli 20. obletnici Kučanove noči v Križevcih v Prekmurju so za zabavo številnih obiskovalcev letos poskrbeli uveljavljena domača glasbena skupina Blue Planet, za dalmatinski pridih je poskrbela Klapa Solaris, za glasbo in ples pozno v noč pa prav tako osrednja gostja večera, priljubljena pevka Ines Erbus z bandom.

Med drugim so lahko obiskovalci včeraj slišali največje hite prekmurske glasbene skupine Blue Planet, kot so »Očaraj me, Vedno, ko želim si te, Poletna romanca, Daj mi en poljub« in številne ostale. Za še več glasbe, plesa in nore zabave pa je poskrbela priljubljena pevka Ines Erbus z bandom, ki je predstavila svoje največje hite, kot so No-no-no, Tornado, Malo se popilo in mnoge druge.

Na že 20. izvedbi družabno-zabavnega dogodka so tako prireditelji pripravili veliko praznovanje z glasbenimi gosti, ki je poleg obilo glasbe in plesa vključevalo tudi veliko rojstno-dnevno torto za vse. V odmorih je obiskovalce zabaval DJ s party glasbo za vse okuse, osebje Pizzerije Kučan pa je poskrbelo, da ni manjkalo kulinarične ponudbe in pijače ter dobre volje.

Prirediteljem 20. izvedbe Kučanove noči v Križevcih v Prekmurju je tako, kot že vrsto let, ponovno uspelo pripraviti odličen glasbeni in zabavni program ter pritegniti številne obiskovalce na enega največjih poletnih dogodkov v tem delu Pomurja.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.07.2018 ob 14:46 Naci+ gost

      Strica Milana pa niso povabili? Je s svojimi 77. prestar?

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.07.2018 ob 16:33 gost

      Meni pa ni jasno, kak to, da ta Erbusova poje v hrvaščini, če je slovenka. Je prizadeta kaj je z njo narobe ali pa se sramuje tega, da je slovenka. Naj gre na hrvaško živet prasica prodana.

      20 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.07.2018 ob 13:35 gost

      Ojoooj....Iris is* 😂

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.