https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Na letnem kopališču Ljutomer zbrane zabavali Prljavo Kazalište in Zlata Žila

Ljutomer, 22.07.2018 ob 17:00  

Iz sobote 21, julija na nedeljo 22. julija, je potekala Lotmerška poletna noč v organizaciji Šic d.o.o. Na odru so kot predskupina nastopili prekmurska skupina Zlata Žila, sledil je nastop hrvaške skupine Prljavo Kazalište ali v prevodu "Umazano gledališče". Kljub bliskanju, kratki plohi so obiskovalci vztrajali do konca.


Glasbeno skupino Zlata Žila sestavljajo Denis Baranja na vokalu, Alen Gerendaj na basu in vokalu, Boris Šemen na klaviaturah, harmoniki ter vokalu, Miran Horvat na bobnih ter Uroš Omar na kitari in vokalu. Prepevajo slovenske, hrvaške, angleške, narodne in druge zabavne pesmi različnih žanrov. Občinstvo so uspešno ogreli pred nastopom glavne skupine. 

Prljavo Kazalište sestavljajo na kitari Jasenko Houra, na bobnih Tihomir Fileš, na vokalu Mladen Bodalec, na solo kitari Damir Lipošek Kex, na klaviaturah Jurica Leikauff, na saksofonu Ivica Premelč ter na bas kitari Marko Karačić. Mineva že 40 let od ustanovitve skupine, ki danes še vedno navdušuje tako starejšo kot mlajšo generacijo. Skupina je menjala več članov. Najprej so se predstavili s pankovskim komadom, ob prihodu Mladena Bodaleca se je skupina žanrsko preusmerila v mainstream rock. Igrali so že v ZDA, Avstraliji, Kanadi in številnih drugih evropskih državah. 

Organizatorji so pripravili velik šotor, ki je ob rahlem dežju omogočal varno streho nad glavo. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2018 ob 17:12 gost

      No ste ste prišli na svoj račun ljubitelji cro popa. Prljavci že več kot desetletje niso več rock skupina, čisto navaden povprečen cro pop band, ki ni vredno omembe, dosti bolj cenim Parni Valjak.-kar se tiče hrvatov, mamo pa v Sloveeniji, kar nekaj rock bendov pred katerimi se Prljavci lahko skrijejo.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.07.2018 ob 19:17 zapri gobec gost

      https://bit.ly/2JLyHnZ

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.07.2018 ob 20:38 gost

      tudi jaz sem bil razocaran nad koncertom ,saj sem pričakoval več,konec 80sobili zakon,to včeraj pa nibilo to kar bi moralo biti

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.07.2018 ob 21:22 gost

      Kak grozen komad z smrdljivimi cigani, jaz bi njim zapro gobec pa še kaj drugega, ven bi jih fuknil iz Slovenije, prokleti ciganski geto!!!!!!!!!

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.07.2018 ob 7:10 janki gost

        S svojim komentarjem si pokazal in dokazal, da si slabši od vseh "ciganov" , saj drugega kot žaljenje in verbalnega nasilja nisi zmožen. Očitno je terapija popustila , ali pa te je kaka luštna ciganka odslovila

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.07.2018 ob 19:26 gost

      Ne proti cigankam pa nemam nikaj eno sem celou en lep čas švasal, pa je bilou jako fajn, nepozabno, ciganice so rejsan vroče cuce, cigani pa bolše ka jih ne bi bilou, samo pizdarije delajo pa izivlejo.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.07.2018 ob 22:01 Pepek gost

      Šic bar organizator... duzniki po celen lotmerki..se za babico Doma ne placuje. Vlece pa sem sam balkan te pa meni v zep pa se saj vemo komu na Jursevki..tak to se gre

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.07.2018 ob 14:11 gost

      Meni so zlato žilo februara operirali

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.07.2018 ob 14:25 papilon gost

      Meni do za abraham špilali Hemeoridi, pravijo ka so dosta boukši kak zlata žila.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.