https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V Murski Soboti prižgali lučke in otvorili drsališče

Murska Sobota, 06.12.2018 ob 19:00  

V Murski Soboti so v popoldanskih urah prižgali praznične luči in odprli drsališča, katerega so se najbolj razveselili otroci.

Središče mesta je od danes naprej zares praznično, saj so v mestnem središču prižgali pranične lučke, na drevoredu Martina Luthra pa otvorili drsališče. Zbrane je pozdravil tudi župan Aleksander Jevšek. Na led sta se prva podala zajčka Jaka in Jure, pridružili so se jima mladi nogometaši in odbojkarice. Zatem so se na led podali ostali otroci in tudi malce starejši. Obiskovalce je ogrel tudi hip hop poet Pepson z gosti. Miklošovo senje se sicer počasi zaključuje, vendar bo v Murski Soboti veselo ves december, saj pripravljajo pestro dogajanje za otroke in koncerte ob drsališču.

Utrinka z dopoldanskega dogajanja na sejmu si lahko pogledate TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.12.2018 ob 22:19 DEBELI FUKJENEC gost

      Zgleda, da so moje dolgoletne kritike le dale nekomu misliti. Končno je na drsališču le takšna zaščitna ograja kot mora biti. Vse pohvale za to.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.12.2018 ob 20:59 bbvvbvbre gost

      Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti. obišcite ...++++>>>>>> www.Trade46.Com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.