https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Nagrado GZS je prejel tudi gospodarstvenik iz Murske Sobote

07.03.2019 ob 18:05  

Danes so podelili Nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Gospodarska zbornica Slovenije je nagrado že 51-ič podelila gospodarstvenikom kot priznanje za njihovo večletno uspešno vodenje podjetja.

Nagrade Gospodarske zbornice Slovenije so letos podelili že 51-ič, prvič pa je bila podeljena leta 1969 ob obletnici smrti Borisa Kraigherja. Nagrado prejmejo gospodarstveniki, ki trajnostno ustvarjajo presežke - imajo večletne odlične rezultate na domačem in svetovnih trgih, razpolagajo z inovativno poslovno filozofijo in ravnajo s premišljenimi poslovnimi potezami. Dosegajo preboje v svojih tržnih nišah in so lahko vodilni na domačem ali tujem trgu. S svojim delovanjem in aktivnostmi dokazujejo, da je mogoče odlične rezultate v zadovoljstvo vseh deležnikov – kupcev in lastnikov, zaposlenih in okolja – doseči tudi v najzahtevnejših pogojih poslovanja. Prejemniki nagrade se tako uvrstijo v družbo najvidnejših gospodarstvenikov, ki s svojim delovanjem pomembno sooblikujejo gospodarsko in družbeno okolje, v katerem delujejo.

Letos je med šestimi nagrajenci tudi direktor Saubermacher Slovenija, d.o.o. Rudolf Horvat iz Murske Sobote.

Nagrado GZS za leto 2018 so prejeli:

•    Rok Barbič, predsednik uprave, STILLES d.o.o., Inženiring in notranja oprema Sevnica  
•    mag. Tomaž Berginc, generalni direktor, ETI Elektroelement d.o.o., Izlake
•    Rudolf Horvat, direktor, Saubermacher Slovenija d.o.o., Murska Sobota
•    Srečko Jesenek, direktor, Tiskarna JESENEK d.o.o., Ljubečna
•    Peter Kosin, glavni direktor, INEA d.o.o., Ljubljana
•    Dušan Olaj, direktor, DUOL d.o.o., Brezovica

Komisija ocenjuje po naslednjih merilih: splošni in razvojni rezultati, poslovno finančna merila – rezultati poslovanja in tržni rezultati.


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.03.2019 ob 19:39 lajoš gost

      Najboukše je bilou, da je Andrejek (avtohiša) prejel nagrado, ne loči pa končnika od vilice!!!!!!!!!

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.05.2019 ob 10:33 center gost

      Ta ubogi Avtohiša Andrejek,slišimo,vidimo,zato gospod lajoš ,vaš komentar je za nekatere stranke odveč.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.