https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V jutranjih urah v celoti zgorelo gospodarsko poslopje v Gornjem Lakošu

22.06.2011 ob 8:22  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dvanajst kaznivih dejanj, šest prometnih nesreč, pet kršitev javnega reda, dva požara, sedem primerov povoženja divjadi in štiri poškodbe vozil na parkirnem prostoru. Pridržani so bili trije kršitelji. 

V dveh prometnih nesrečah sta bili dve osebi lahko telesno poškodovani, ostale pa so se končale z gmotno škodo.

Na področju kriminalitete so bili obravnavani trije vlomi, pet tatvin in štiri kazniva dejanja ogrožanja varnosti. Soboški policisti so obravnavali vlome v dva gostinska lokala in svečomat v Bakovcih ter tatvino v eni izmed trgovin v Murski Soboti. Lendavski policisti so obravnavali tatvino štirih dreves akacije. 

Javni red je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršiteljica, ki se ob intervenciji policistov ni pomirila, je bila pridržana.  

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana voznik osebnega avtomobila in kolesar.

Ob 6.50 uri so bili policisti obveščeni o požaru v Gornjem Lakošu. V celoti je zgorelo gospodarsko poslopje in stvari, ki so bile shranjene v objektu. Znaki kaznivega dejanja niso bili ugotovljeni, vzrok požara bo pokazala nadaljnja preiskava. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes dopoldan na območju policijske postaje Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.