https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Ob vlomu v prostore športnega kluba nastalo za 5.000 evrov materialne škode

05.08.2019 ob 0:00  

Pomurski policisti so pretekli konec tedna obravnavali vlom v prostore športnega kluba v Ljutomeru, kjer je nastalo okoli 5.000 evrov materialne škode. V Ljubljani pa je bilo odkrito ukradeno vozilo, ki je bilo v začetku julija odtujeno v Ljutomeru.


Vlom v prostore športnega kluba

V noči na 3. avgust 2019 je neznani storilec iz prostorov športnega kluba na območju Ljutomera odtujil večjo količino pijač, kompresor za napihovanje nogometnih žog, 26 nogometnih žog, 2 toplotni črpalki z bojlerjem, samokolnico, plinski žar, vrtalni stroj in nekaj gotovine.

Po nestrokovni oceni je nastalo za okrog 5.000 evrov materialne škode. Policisti za neznanim storilcem zbirajo obvestila.

Odkrito ukradeno vozilo

Pred skoraj enim mesecem, 10. julija, smo poročali, da je bil na ulici Antona Trstenjaka v Ljutomeru izpod nadstreška stanovanjske hiše odtujen osebni avtomobil znamke Opel Insignia, črne barve, letnik 2015. Omenjeno vozilo je bilo najdeno v Ljubljani.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.