https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Gornji Bistrici so se podali na 4. Pohod ob dnevu kulture

10.02.2020 ob 10:30  

Prostovoljno gasilsko društvo Gornja Bistrica je v soboto, 8. februarja, pripravilo 4. Pohod ob dnevu kulture.

Pohodniki so se zbrali na ŠRC Jame na Gornji Bistrici in se podali na pot proti Črenšovcem in nato v Žižke, kjer so se ustavili pri gasilskem domu in se okrepčali s kuhanim vinom in čajem.

Pot jih je od tam vodila nazaj na Gornjo Bistrico, kjer so se udeleženci po končanem pohodu na ŠRC Jame družili ob hrani in pijači.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.02.2020 ob 13:16 odrančar gost

      Ne morem verjeti,da je Prekmurski ,človek gratal tak peroven in lakotni.Kilometre bi prehodili za en gulaž ali kisilo župo ter špricer .

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.02.2020 ob 13:27 gost

      Nej perouven za gulaž! Tole je kultura, da kar tja v endan hodiš in nič ne narediš! Bole bi smetij pobirali po obcestnih jarkih in murskih bregovih. Tudi PGD naj se vključi v taka kulturna dejanja. Sama hoja nima nič kulturnega pridiha, pa mladine nimate ,naj jo župnik organizira in njegovi sodelavci, potem pa bo!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.02.2020 ob 5:59 gost25 gost

      Sem se zadnjič peljal proti Črensovcem in sem jih videl ob cesti pa sem si mislil, da so to kakšni begunci.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.