https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Trump prekinja letalske povezave med ZDA in Evropo, prekinjena tudi liga NBA

12.3.2020  

Ameriški predsednik Donald Trump prekinja letalske zveze med ZDA in Evropo za 30 dni.

V televizijskem nagovoru je ameriški predsednik Donald Trump obvestil državljane in svet, da zaradi koronavirusa prekinja za 30 dni vsa potovanja iz Evrope v ZDA.

Prekinitev potovanj se bo začela v petek ob 23.59 uri po vzhodno-ameriškem oziroma ob 4.59 uri v soboto zjutraj po srednjeevropskem času.

Evropske države iz schengenskega območja

Prepoved potovanja velja za evropske države iz schengenskega območja: Avstrijo, Belgijo, Češko, Dansko, Estonijo, Finsko, Francijo, Grčijo, Islandijo, Italijo, Latvijo, Liechtenstein, Litvo, Luksemburg, Madžarsko, Malto, Nemčijo, Nizozemsko, Norveško, Poljsko, Portugalsko, Slovaško, Slovenijo, Španijo, Švedsko in Švico.

Torej ne velja za Hrvaško, Bolgarijo in Romunijo, ki niso članice schengenskega območja.

Evropejcem je Trump pripisal krivdo za ameriške okužbe s koronavirusom, ki naj bi okužbo prinesli v ZDA.

Trump je vsem Američanom svetoval, naj se izognejo vsem nenujnim potovanjem na območja, ker je veliko ljudi. Če so pa bolni ali če se slabo počutijo, pa naj ostanejo doma.

Liga NBA prekinja letošnjo sezono

Severno-ameriška poklicna košarkarska liga NBA je zaradi koronavirusa prekinila nadaljevanje letošnje sezone potem, ko so odkrili, da je center Utah Jazz Rudy Gobert okužen s tem virusom, navaja Sta. Prekinitev sezone velja za nedoločen čas.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.03.2020 ob 7:27 Lendavski nadvojvoda gost

      Kretenski Trump pripisuje vse slabo drugim,baraba si naj pogleda zločinskost svoje zgodovine,danes in malce nazaj,mrcine kapitalistične požrešne.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.03.2020 ob 8:39 nadnadvojdova gost

        nekaj popušča, vzemi boljšo robo. enako velja za tvojega Kretenskega Putina naj pogleda zloćinskost svoje zgodovine, in genocide. socialisti požrešni.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.03.2020 ob 8:49 Lendavski nadvojvoda gost

      Se vidi tvoja ameriška izobrazba,polpismen pa bedast.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.03.2020 ob 9:19 3xnadvojvoda gost

        saj zato pa nihče noče iti študirat v Sovjetsko zvezo alias Rusijo, razen opranoglavcev, ki pa itak nimajo kaj svojega povedat. Galvni socialisti, bi radi živeli kot kapitalisti, osatli pa naj stradajo.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.03.2020 ob 9:21 lendavacity gost

        Še najboljša je kumrovška izobrazba, kjer se s komolci prerineš do vrha partije kaviar socializma, briga te za delovni narod.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.03.2020 ob 14:34 Lendavski nadvojvoda gost

      Kapitaliste briga za ljudi le toliko koliko lahko imajo od njih,pa cerkev tudi.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.