https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Šimundža: Čaka nas velika tekma, v kateri želimo pokazati najboljši obraz

23.9.2020  

Jutri bo odigrana težko pričakovana tekma tretjega predkroga kvalifikacij za Evropsko ligo. V Fazanerijo prihaja nekdanji evropski prvak PSV, danes pa je na stadionu potekala novinarska konferenca, pri kateri so sodelovali Ante Šimundža, kapetan Alen Kozar in branilec Jan Gorenc in povedali nekaj pričakovanj pred jutrišnjo tekmo. 


Šimundža: Čaka nas ena velika tekma

»Želimo si biti tekmovalni, pričakujemo velikana evropskega nogometa, ki ga sestavlja veliko reprezentantov, veliko imen, ki so zaznamovala evropski nogomet,« je uvodoma dejal trener Ante Šimundža. »V vsakem primeru iz naše strani ena velika tekma, v kateri želimo pokazati svoj najboljši obraz«, je dodal.

Slovenske ekipe so že marsikomu zagrenile življenje

Optimistično dodaja, da je tekma na domačem igrišču lahko prednost, obenem pa dodal, da škoda da ni gledalcev, ki bi si to tekmo zagotovo zaslužili.

»Sam vložek vemo kakšen je. Slovenske ekipe so že marsikomu zagrenile življenje. Napredovale so, ko si je malokdo mislil. Tako, da v tej eni tekmi so možnostih mogoče malenkost večje kot pa v dveh,« dodaja. Vsekakor pa Muraše čaka  garanje, trdo delo: »Ena pragmatičnost in tekmovalnost, ki mora biti izražena v veliki meri.«

Maruško odpisan

Šimundža ob tem dodaja, da je Matic Maruško za dlje časa odpisan, tako da ne bo zaigral tudi na tej tekmi. Vsekakor pa je pri ekipi opaziti veliko motivacije in želje po dokazovanju.

PSV igra zelo ofenzivno

Gre za zelo ofenzivno ekipo, za ekipo ki je zelo hitra predvsem v fazi napada, opozarja Šimundža, ob tem pa dodaja, da imajo tudi oni minuse. »Pomembno je, da se ekipi prilagodimo, da poskušamo zamaskirati njihove dobre stvari, slabe pa razkriti.«

Alen Kozar: To nam je nagrada

»Gre za velik klub, proti kateremu se bomo želeli zoperstaviti. Zavedamo se njihove kvalitete, ne bojimo se nikogar. To nam je nagrada, da igramo proti takim klubom,« je povedal kapetan Alen Kozar: »Hkrati pa je to en nivo, za katerega si vsak igralec želi, da bi ga morda nekoč dosegel.«

»Vemo, da gre za evropskega velikana, da imajo veliko kvaliteto, ampak to je nogomet. Mi bomo šli borbeno čvrsto v tekmo in probali iztržiti maksimalno,« pa dodaja Jan Gorenc.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.09.2020 ob 12:39 Navijac gost

      večni nakladač, nismo dozoreli,še smo v razvoju,nesmemo prehitevati,itd???,svaka mu čast.

      5 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.09.2020 ob 12:50 AAAAAAAAAAA gost

      Navijac Ti si nej navijač ti si nevoščljivi štenkaš keri itak nema pojma o nogometi.

      20 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.09.2020 ob 14:08 Spliff gost

      Deklasiranje :)))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.09.2020 ob 15:43 vitacig gost

      For all of dads and moms that love to stay home to take care of their loved ones, or rest of people on the search for an opportunity to pull in some extra income for their family month after month let me share a remarkable opportunity to explore...Go to this SITE for more INFO just copy and paste..........www.cash03.com

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.09.2020 ob 15:44 vitacig gost

      For all of dads and moms that love to stay home to take care of their loved ones, or rest of people on the search for an opportunity to pull in some extra income for their family month after month let me share a remarkable opportunity to explore...Go to this SITE for more INFO just copy and paste..........www.cash03.com

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.09.2020 ob 17:02 dopustnik gost

      A morda kdo ve, kje bo prenos, ali bo tudi na spletnem portalu, smo namreč na dopustu.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.09.2020 ob 17:19 gost

      Mura jih povozi 4 : 0.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.09.2020 ob 17:58 gost

      PRENOS BO NA ŠPORT KLUB.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.09.2020 ob 19:35 Navijac gost

      sem navijač,mogoce večji od tebe ampak šimudževe izjave se mi ne dopadejo,samo nekaj okoliša,to ga je naučo zahovic enkrat naj izjavi da smo dobri in da gremo na glavo za zmago

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      23.09.2020 ob 20:42 gost

      Treba bo GARAT od prvega in do zadnjega žvižga sodnika.Rezultat v pozitivnem smislu ne bo izostal.Škoda da gledalci ne moremo biti priča spktaklu.Dajmo ČARNO BEJLI celo PREKMURJE in POMURJE je z VAMI.VERJAMEM V ČUDO.Presenečenja se dogajajo,upam da se bo zgodilo v četrtek na FAZANERIJI. DAJMO MURA.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.09.2020 ob 6:22 gost gost

      AAAAAAAAAA Kelko delovne dobe maš nej na sociali delovne mislin.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.