https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 36 novih okužb

22.2.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.428 PCR testov, potrjenih je bilo 247 novih okužb.


V nedeljo, 21. februarja, v Pomurju potrdili 36 novih okužb (samo PCR testi)

V nedeljo so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 10 v Mestni občini Murska Sobota, 4 v Lendavi, 3 v Puconcih, 2 okužbi v občinah Beltinci, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Kobilje, Odranci, Razkrižje in Rogašovci, po ena pa v Črenšovcih, Radencih in Svetem Juriju ob Ščavnici. 

V soboto, 20. februarja, v Pomurju potrdili 7 novih okužb (samo PCR testi)

V soboto so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. Povsod so odkrili po 1 okužbo, in sicer v občinah Beltinci, Ljutomer, Murska Sobota, Rogaševci, Tišina, Turnišče in Veržej.

V petek, 19. februarja, v Pomurju potrdili 60 novih okužb (samo PCR testi)

V petek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 12 okužb v Murski Soboti in Radencih, 7 okužb v Lendavi, po 6 okužb v Gornji Radgoni in Ljutomeru, po 3 okužbe v Črenšovcih, Moravskih Toplicah in Rogašovcih, 2 okužbi v občini Beltinci in Puconci in po 1 okužbo v občinah Apače, Kobilje, Tišina in Velika Polana.

V četrtek, 18. februarja, v Pomurju potrdili 69 novih okužb (samo PCR testi)

V četrtek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 10 okužb v Gornji Radgoni, po 9 okužb v Lendavi in Murski Soboti, po 6 okužb v občini Puconci in Radenci, 5 okužb v občini Moravske Toplice, 4 okužbe v občini Beltinci, po 2 okužbi v občinah Apače, Črenšovci, Cankova, Ljutomer in Rogašovci, po 1 okužbo pa v občinah Grad, Kobilje, Šalovci Tišina in Veržej.

V sredo, 17. februarja, v Pomurju potrdili 39 novih okužb (samo PCR testi)

V sredo so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 8 v Lendavi, 6 v Apačah, 5 v Gornji Radgoni, 3 v Ljutomeru, Odrancih in Radencih, 2 okužbi v občini Grad, Murska Sobota in Razkrižje, po ena pa v Beltincih, Moravskih Toplicah, Puconcih, Tišini in Turnišču.

V torek, 16. februarja, v Pomurju potrdili 54 novih okužb (samo PCR testi)

V torek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 13 okužb v Murski Soboti, 9 okužb v občini Puconci, 7 okužb v Beltincih, 5 v Gornjih Petrovcih, 3 okužbe v Lendavi, po 2 okužbi v občinah Črenšovci, Križevci in Tišina ter po 1 okužbo v občinah Apače, Dobrovnik, Gornja Radgona, Kuzma, Ljutomer, Moravske Toplice, Razkrižje, Rogašovci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V ponedeljek, 15. februarja, v Pomurju potrdili 57 novih okužb (samo PCR testi)

V ponedeljek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 13 okužb v Murski Soboti, 7 v Lendavi, 5 v Puconcih, po 4 v Radencih in Ljutomeru, po 3 okužbe v občinah Beltinci, Gornja Radgona in Rogašovci, po 2 okužbi v občinah Apače, Črenšovci, Gornji Petrovci, Odranci in Šalovci in po 1 okužbo v občinah Grad, Moravske Toplice, Sveti Jurij ob Ščavnici, Turnišče in Velika Polana.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.02.2021 ob 12:06 gost

      Spravimo že tou Pomurje končno na zeleno vejo, pokažimo žabaron, ka mij tudi zmoremo!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.02.2021 ob 18:46 Hope gost

      I was fired by my boss and was jobless for a few months, as my buddy told me about this site that do the job. Within a month I am able to earn a handsome package. For more detail visit....... https://bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.02.2021 ob 18:49 Hope gost

      I was fired by my boss and was jobless for a few months, as my buddy told me about this site that do the job. Within a month I am able to earn a handsome package. For more detail visit....... https://bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.