https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 20 novih okužb

28.2.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 2.611 PCR testov, potrjenih je bilo 451 novih okužb.


V soboto, 27. februarja, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 5 v Murski Soboti, 3 v Lendavi, 2 v Gornji Radgoni in Puconcih, po ena okužba pa v občinah Beltinci, Črenšovci, Ljutomer, Moravske Toplice, Radenci, Razkrižje, Rogašovci in Tišina.

V petek, 26. februarja, v Pomurju potrdili 43 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 9 v Gornji Radgoni, 5 v Lendavi, 4 v Ljutomeru in Svetem Juriju ob Ščavnici, 3 v Črenšovcih, Puconcih in Radencih, 2 v Beltinicih, Moravskih Toplicah in Murski Soboti, 1 v Apačah, Križevcih, Odrancih, Razkrižju, Rogašovcih in Veliki Polani.

V četrtek, 25. februarja, v Pomurju potrdili 47 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 13 v Murski Soboti, 5 v Moravskih Toplicah, 4 v Lendavi in Odrancih, 3 v Beltincih in Puconcih, 2 v Črenšovcih, Gornjih Petrovcih in Radencih, ena okužba pa v občinah Apače, Gornja Radgona, Grad, Razkrižje, Rogašovci, Šalovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Tišina in Turnišče.

V sredo, 24. februarja, v Pomurju potrdili 31 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 8 v Radencih, 7 v Murski Soboti, 4 v Šalovcih, 3 v Rogašovcih, 2 v Apačah, po ena okužba pa v Beltincih, Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih in Tišini.

V torek, 23. februarja, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 9 v Lendavi, 7 v Murski Soboti, 6 v Črenšovcih, 3 v Dobrovniku, Moravskih Toplicah in Veliki Polani, 2 v Beltincih, Odrancih in Turnišču, po ena pa na Kobilju, v Križevcih, Ljutomeru, Puconcih in Radencih.

V ponedeljek, 22. februarja, v Pomurju potrdili 67 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 17 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v Puconcih, 9 v Radencih, 5 v Moravskih Toplicah, 4 v Ljutomeru, 3 v občinah Gornja Radgona, Rogašovci, Tišina in Turnišče, 2 v Beltincih, Gornjih Petrovcih in na Razkrižju, ena pa v Apačah, Črenšovcih, Kobilju in Odrancih.

V nedeljo, 21. februarja, v Pomurju potrdili 36 novih okužb 

V nedeljo so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 10 v Mestni občini Murska Sobota, 4 v Lendavi, 3 v Puconcih, 2 okužbi v občinah Beltinci, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Kobilje, Odranci, Razkrižje in Rogašovci, po ena pa v Črenšovcih, Radencih in Svetem Juriju ob Ščavnici. 

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.02.2021 ob 12:42 gost

      Naš sosed je bil včeraj okužen in so rekli da ni potrebno da ga vodijo ker že imajo za statistiko zadosti koronekon.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.02.2021 ob 18:18 Nemoralno gost

      ljnovice.si/2021/02/27/mariborski-zdravnik-ki-je-v-slovenijo-vnesel-afriski-sev-je-dokaz-neeticnosti-in-nepremisljenosti

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.02.2021 ob 19:20 gost

      Vlada debila,,,, Janeza groznuga,,,bo na sodišče privlekla dijake in študente. Keri so samo opozarjali da vlada nesposobna Neve vladati in njim preprečuje da bi si nabirali še kako potrebno znanje. Kot je to v normalni Evropi in svetu. Edino pri nas so že zaprti 5 mesecev. Zdravnik keri je privlekel afriški sev pa dobi jabolko navdiha od vlade. Kera ni sposobna svojih zakonov obvladati ne da bi vodili državo.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.