https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V dveh regijah se s ponedeljkom odpirajo terase gostinskih lokalov

4.3.2021  

S ponedeljkom bodo v posavski in jugovzhodni statistični regiji gostinski lokali ob upoštevanju strogih higienskih ukrepov lahko odprli terase in vrtove, je na družbenem omrežju Facebook zapisal gospodarski minister Zdravko Počivalšek.

»Veseli me, da smo prišli do točke, kjer lahko ponovno zaženemo del gostinske dejavnosti,« je na Twitterju navedel Počivalšek. »Vendar je treba poudariti, da ta sprostitev prinaša izjemno odgovornost,« je dodal.

V kolikor bodo namreč po sprostitvi ukrepov v omenjenih dveh regijah okužbe narasle, bo ponujanje gostinskih storitev na terasah prepovedano za rumeno fazo, je še zapisal in pojasnil, da gre za tedensko testno obdobje, ki bo veljalo kot pokazatelj, ali se lahko tak model sproščanja varno izvaja tudi drugje po Sloveniji, kjer je epidemiološka slika ugodna.

»Zato apeliram tako na gostince kot tudi na goste: ravnajmo odgovorno in spoštujmo ukrepe, da se lahko čim prej vrnemo v normalno življenje,« je sklenil.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.03.2021 ob 13:12 kilonja gost

      V dveh regijah se s ponedeljkom odpirajo terase gostinskih lokalov...kronikom se odpirajo nebesa :) .

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.03.2021 ob 13:20 Risto Kubura gost

      Tikvan z debelo bučo!!!

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.03.2021 ob 13:20 gost

      Ubogi kilonja, nimaš 5 evrov, da bi si privoščil pivo, se pogovoril s prijatelji ali sorodniki ter pogledal dobre kelnarce.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.03.2021 ob 13:30 kilonja gost

        Za 5 € s prijatelji na moji terasi spijemo 5 piv, ti pa si s svojim kolegom Pajdojem deliš eno pivo na pol pred kakšnim soboškim pajzlom , pa gledaš 60 letne kelnarice ki te poželjivo gledajo :) . Pijančeki ki nimate doma.

        4 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.03.2021 ob 13:37 gost

        Pravi desničar, škrta za 5 evrov in si ničesar ne privošči. Še nihče ni denarja odnesel s seboj, ko je prišla njegova ura. Če bi v Soboti kaj hodil v gostilne, hotele, bifeje, bi opazil kakšne dobre kelnarce imamo. V bunkerju tega pač ne vidiš.

        11 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.03.2021 ob 13:24 Čergoli gost

      Tikvan z debelo bučo!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.03.2021 ob 14:34 gost

      Dobre kelnerce v M.S , moraš pa resan biti v krizi , aja pa tij si ja nedojebani levojajčnik , hitro k okulistu.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.03.2021 ob 18:12 Busybee gost

        Kilonja Df vidi samo desne😂😂Janša ga vsepovsod preganja levuharji se kar ne morejo sprijazniti da jim je oblast nedosegljiva in je njihov čas minil😂😂😂tak ka Df čipkar buu Janša vsepovsod buuu te čaka za vogalom buuuuu

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.03.2021 ob 14:52 gost

      Ne moreš v enem mesecu ( ko bo vse odprto ) dati skozi vse bifejev, restavracij, gostiln, ............ v Soboti - od Maximusa do BTC-ja. Dobrih kelnarc še in še. Če pa imate na Goričkem v stari veški gostilni debelo 60 letno kelnarco ti pa ne morem pomagati.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.03.2021 ob 14:54 Al gost

      Jaz pa pri znanem pajdašu z nekaterimi kolegi vsak dan v lokalu pijemo inšpekcija nam namre nič on nam fajn pive toči v kupice za kavo in stvar rešena pa po soboti je dosti skritih kotičkov za drink

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.03.2021 ob 15:18 gost

      Kakši loleki.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.03.2021 ob 17:27 gost

      Odpira se tam kjer je debil pocivausk doma. Nan pa se jebe za gostilne saj pa že celo leto hodimo v gostilno na prostem tank štel dela in se nam jebe kje se kaj odpre.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.