https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

POM-KLEPET: Ante Šimundža: Okrepitve so potrebne, a to je delo za Igorja Celca

 

V POM-KLEPETU smo v živo gostili Anteja Šimundžo, trenerja Mure 05. Štajerec na začasnem delu v Murski Soboti je odgovoril na več kot deset vprašanj. Dejal je, da se v prekmurski prestolnici počuti odlično, da pa klubu manjka še organizacije na vseh področjih. Ravno zaradi tega meni, da je cilj obstanek realen, saj ekipa in klub še nista zrela za višje cilje, saj to potrebuje svoj čas.


Za mariborskega trenerja se je jesenski del prvenstva razpletel po pričakovanjih, čudi ga le razlika med prvim in drugim. Za Mura 05 meni, da je prijetno presenečenje, to pa so dosegli s profesionalnim pristopom in trdim delom. Šimundža je še dejal, da se v Murski Soboti odlično počuti, publika pa ga ni presenetila, saj je to odlično vzdušje občutil že kot igralec.
Tudi vprašanje, če cilj glede na doseženo ni prenizko postavljen, je odgovoril, da ekipa in klub še nista zrela za višje cilje, saj je za to potreben določen proces in čas.

Za mariborskega trenerja se je jesenski del prvenstva razpletel po pričakovanjih, čudi ga le razlika med prvim in drugim. Za Mura 05 meni, da je prijetno presenečenje, to pa so dosegli s profesionalnim pristopom in trdim delom. Šimundža je še dejal, da se v Murski Soboti odlično počuti, publika pa ga ni presenetila, saj je to odlično vzdušje občutil že kot igralec.

Tudi vprašanje, če cilj glede na doseženo ni prenizko postavljen, je odgovoril, da ekipa in klub še nista zrela za višje cilje, saj je za to potreben določen proces in čas. Da bi bili na ravni Maribora po mnenju Šimundže Muri manjka organizacije na vseh področjih in ljudi. Na besede Zlatka Zahoviča, da je še vedno član Maribora, pa je Šimundža odgovoril: "Mislim, da je Zahovič imel v mislih, da sem kot bivši igralec in član strokovnega vodstva vedno dobrodošel, je pa dejstvo da so vse moje misli usmerjene v Muro in moje delovanje kot prvi trener."

Na vprašanje o okrepitvah je Mariborčan dejal, da seveda so potrebne za nadaljevanje prvenstva, da je predal svoje želje in potrebe, ostalo pa je delo športnega direktorja Igorja Celeca. Tako tudi ni podal svojega mnenja o morebitnem odhodu najboljšega strelca Nusmirja Fajića,   povedal pa je, so v mladinskem pogonu zanimivi igralci, ki imajo prihodnost pri članih. Nekdanji pomočnik Darka Milaniča še enkrat poudarja, da je cilj obstanek, vse drugo je smetana na torti. Za konec je Šimundža še povedal: "Hvala vsem, ki navijate za Muro in nam dajete podporo, ki jo pričakujemo tudi spomladi in v to ne dvomim. Vsem lepe praznike ter dosti zdravja v naslednjem letu."

CELOTEN KLEPET Z ANTEJEM ŠIMUNDŽO SI LAHKO PREBERETE TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. prekmurjerepublika
      08.12.2011 ob 22:38 prekmurjerepublika

      Okrepitve so potrebne??? Zakoj?? Smo 4. na lestvice, naš cilj pa je obstanek. Torej??? Ščejte v evropo al pa že znate, ka do določene igralce odišle....:)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Drznost
      08.12.2011 ob 23:40 Drznost

      Kakšne okrepitve neeki? Naj se ne dela nori. So 4 na lestvici pa še denarja ni. Edino če ščej še kakšne kolege iz maribora. JAZ MISLIM KA BI CELO ENEGA LAHKO NAZAJ DALI IN NAJ IGRAJO DOMAČI IN SE URIJO. RAVNO ZARADITAKIH KOT JE SIMUNŽA JE MURA V DOLGOVIH KER JIM NIKOLI NI DOVOLJ IGRALCEV. Še eno takšno naj izjavi pa več nemo odo na tekme

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. vader
      09.12.2011 ob 3:37 vader

      Daj Drznost ne fantazejraj :). Mura je v dolgovih, ker Belec pa Kutoš nejsta znala Glihi pri okrepitvaj prafti nej in se je vleklo prejk preveč dragih igralcov sem! To so njegove želje, je pa lipau pravo, ka je tau stvar športnoga direktora. Človik vodi tej mlade dečke dobro (beri: nad pričakovanji) in samo vupamo lejko ka de še en čas tü, pa ka de se pomali in pametno delala zgodba o Muri... Tej aktualne probleme pa vupajmo ka rejšijo čim prle!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.