https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Ideje za poletno dekoracijo doma

20.7.2024  

Poletje je čas, ko lahko v svoj dom vnesete svežino, svetlost in barvitost. Tukaj je nekaj idej za poletne dekoracije, ki bodo vaš dom naredile prijeten in osvežujoč.


Naravni materiali

Uporabite pohištvo in dodatke iz lesa ali bambusa, kot so mizice, police in okvirji. Vnesite ratanove stole, košare in dekorativne elemente, ki bodo prostoru dodali lahkotnost in naravni videz.

Svetle barve

Uporabite pastelne barve, kot so svetlo modra, mint zelena, breskova in svetlo roza, za stene, blazine in posteljnino ali pa dodajte živahne barvne poudarke, kot so rumene, turkizne in oranžne dekoracije, da ustvarite poletno vzdušje.

Cvetoče rastline

Postavite različne vrste lončnic po hiši, kot so monstera, ficus in sukulente, ki bodo prinesle svežino in naravo v prostor. Uporabite vaze s svežim cvetjem, kot so sončnice, lilije, marjetice in sivka, za dodatno barvitost in prijeten vonj.

Lahke tkanine

Zamenjajte težke zimske tkanine s svetlimi in lahkimi materiali, kot so bombaž in lan, za zavese, posteljnino in prevleke za blazine. Uporabite prosojne zavese, ki bodo prepuščale svetlobo in ustvarile zračen občutek v prostoru.

Morski motivi

Uporabite dekoracije iz školjk, morskih zvezd in koral, ki jih lahko postavite v steklene vaze ali na police. Uporabite blazine, preproge in slike z navtičnimi motivi, kot so sidra, čolni in morski valovi.

Zunanji prostori

Ustvarite zunanji prostor za sprostitev s udobnimi vrtnimi stoli, visečimi mrežami in barvitimi blazinami. Osvetlite svoj vrt ali teraso s svetlobnimi verigami ali lampijoni, ki bodo ustvarili prijetno večerno vzdušje.

Dekorativni dodatki

Uporabite posode s svežim sadjem in zelenjavo kot dekorativne elemente, ki bodo hkrati uporabni in estetski. Uporabite dišeče sveče ali eterična olja z vonjem citrusov, kokosa ali morskega vetra za poletno vzdušje.

Poletje je čas za osvežitev in prenovo vašega doma. Z uporabo svetlih barv, naravnih materialov, cvetočih rastlin in morskih motivov lahko ustvarite prijetno in sproščujoče poletno vzdušje. Ne pozabite vključiti tudi udobnih zunanjih prostorov za maksimalno uživanje v toplem vremenu.

Foto: pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2024 ob 18:57 Patricia Tran gost

      VISIT THIS SITE FOR NET WORK........ p­a­y­s­7­7­.­c­o­m

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.