https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zahvalili so se lovcema za minulo opravljeno delo

Krog, 05.07.2024 ob 16:00  

Na lovski slovesnosti, ki je bila pri lovskem domu v Krogu, s katerim upravljajo člani zelene bratovščine lovski revir Krog in spadajo v okvir delovanja Lovske družine Murska Sobota, so podelili dve lovski odličji Lovske zveze Slovenije za dolgoletno in požrtvovalno delo v Lovski družini Murska Sobota. 

Član Štefan Varga iz Kroga je bil odlikovan s strani Lovske zveze Slovenije z zlatim znakom za lovske zasluge, saj tudi aktivno in vestno opravlja delo in naloge, kot vodja lovskega revirja Krog. 

Član Sašo Ferenčič iz Murske Sobote pa je s strani Lovske zveze Slovenije bil odlikovan z redom za lovske zasluge tretje stopnje. Lovec Sašo Ferenčič je dolgoletni tajnik družine, kinolog in mednarodni kinološki sodnik. Oba sta dala velik prispevek k razvoju in napredku lovstva v Lovski družini Murska Sobota. Lovska odličja je v imenu Lovske družine Murska Sobota in Lovske zveze Slovenije podelil, bivši starešina Lovske družine Murska Sobota Marjan Štiblar.

Foto: Jože Žerdin

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.07.2024 ob 17:52 Francie Lehmann gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everyone... Work for a few hrs a day and start getting paid in the range of 17,000-24,000 dollars a month...Everyone can get this opportunity... see detail here...... p­­a­­y­­s­­7­­7­­.­­C­­O­­M

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.07.2024 ob 19:09 Geza Mezga gost

      Morilci in pijanci.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.07.2024 ob 20:46 Markojca gost

      Morilca!!!!

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.07.2024 ob 21:28 gost

      Kakši morilci,vej pa tij tele si še živ.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.07.2024 ob 22:31 Aja gost

      Budale če nede lovcev se divjad razplodi,upam da do zavarovalnice v nebo dvignile ceno zavarovanja proti divjadi te pa povežite divjad

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.07.2024 ob 9:38 Riumos gost

        A zato nam pridejo na vrt jesti pridelek, ker tako zelo jih lovijo? O odškodnini pa tudi nočejo slišati. Streljajo kar ni treba, kar bi pa trebalo, pa pustijo. Važno, da se slikajo z ubogimi živalmi, s čimer kažejo zgolj svojo neplemenitost in morilske žilice.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.07.2024 ob 9:39 Muuuuuuuuu gost

      Dobro je, da obstajajo, a nikakor ni dobro, kaj nekateri delajo in na kakšen način. Kaj se to pravi, da ustrelijo hišnega ljubljenčka, ne da prej ugotovijo, če ima lastnika. Mar bi njim pasalo, da jim kdo poči družinskega člana kar tako? Če pa mu vrag nikak ne da mira, pa naj ustreli sebe. Zato si še "mu" ne zaslužijo, ne kaj drugega.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.07.2024 ob 15:38 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.07.2024 ob 15:54 Stari kmet! gost

      Ne obsojati lovce , malovedneži! Naravovesje je zelo pomembno na polju in gozdu! DA PA PRIDE PO TAKO ODLIKOVANJE V T MAJCI JE PA VPRAŠLJIVO O LOVSKI KULTURI! Starešina bi ga moral poslati domov se preoblečt!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.