https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Žuta Minuta, Zmelkoow in Elvis Jackson otvorili Radensko noč

Radenci, 06.07.2024 ob 9:40  

V petek, 5. julija, je v Radencih potekal prvi dan že tradicionalne Radenske noči.


Na oder so letos kot prvi stopili skupina Žuta Minuta, za njimi je sledila rock skupina Zmelkoow, kot zadnji pa so na oder stopili Elvis Jackson. Slednji so so dobra napolnili prizorišče in goste zabavali dolgo v noč.

Dvodnevno koncertno dogajanje Radenske noči se bo zaključilo danes z nastopom skupin Frishki, Dan D in Samo Budna z bandom. Koncert se bo pričel ob 20. uri.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

* Foto: Niko Časar 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2024 ob 15:36 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.