https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO in VIDEO: Plesni ansambel Triglav in Maja Keuc za uvod v Soboško poletje

Murska Sobota, 06.07.2024 ob 6:00  

Prvi večer festivala Soboško poletje 2024 je bil  glasbeni in kulturni dogodek, ki je navdušil obiskovalce na Trgu kulture v Murski Soboti.


Včeraj ob 20. uri je Slovenski plesni ansambel Triglav iz Kanade poskrbel za vrhunski nastop z bogatim repertoarjem slovenskih plesov in pesmi. Ansambel, ustanovljen leta 1972, že več kot pet desetletij ohranja in promovira slovensko kulturno dediščino po svetu.

 

Ob 21. uri je na oder stopila Maja Keuc s svojo skupino, da bi predstavila najnovejši album "Sončnice". Maja je s svojim močnim vokalom in energičnim nastopom navdušila občinstvo s hiti, kot so "Zmaji", "Labirint" in "Mavrične oči". Album, poln pozitivne energije in globokih refleksij, odraža njeno vrnitev v slovenski glasbeni prostor.

Dogodek je bil nepozaben večer, ki je povezal slovensko glasbo in ples ter napovedal uspešno poletno turnejo Maje Keuc po Sloveniji.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2024 ob 7:45 Sathe1971 gost

      very nice article

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.07.2024 ob 13:35 gost

      Res zanimivo poletje. Bolj malo pametnega je za pogledat.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.07.2024 ob 15:36 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.