https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Na pomurski avtocesti vozil pod vplivom alkohola v nasprotni smeri, povzročil tudi nesrečo

 

Mariborski operativno komunikacijski center je bil danes ponoči, nekaj minut pred 1. uro, obveščen o nevarni situaciji na avtocesti iz smeri Murske Sobote proti Mariboru. Po poročilih je voznik osebnega avtomobila vozil v nasprotni smeri.


Med vožnjo v nasprotni smeri je voznik avtomobila trčil v voznika motornega kolesa. Policisti Postaje prometne policije Maribor so nemudoma prispeli na kraj nesreče in opravili ogled. Po do sedaj zbranih obvestilih so ugotovili, da tako 55-letni voznik motornega kolesa kot tudi 37-letni voznik osebnega avtomobila nista telesno poškodovana.

 

Oba voznika sta bila podvržena preizkusu alkoholiziranosti. Preizkus pri vozniku osebnega avtomobila je pokazal 1,09 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, medtem ko je bil rezultat pri vozniku motornega kolesa negativen.

Zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu bodo policisti zoper 37-letnega voznika osebnega avtomobila podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

Foto: Arhiv Pomurec

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.07.2024 ob 9:36 Socna vilica gost

      Zakaj se nesmi nikaj napisati..? Pri 37 de itak super to jesti v vidlo

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.