https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

16.07.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju

VOZNIK – POMOČNIK 30 UR, GORNJA RADGONA - M/Ž pri HR CENTER, kadrovsko svetovanje, d.o.o. Opis del in nalog: voznik – pomočnik 30 ur, Gornja Radgona. delovne naloge: predpriprava in pomoč v kuhinji - razvoz hrane po lokacijah - oskrbovanje delilne linije in delitev hrane - skrb za urejenost in čistočo kuhinje ter vzdrževanje higienskih standardov. Gre za delo za nedoločen čas. Pričakujejo: vozniški izpit b kategorije, vsaj dve leti izkušenj na podobnih delovnih mestih,- izkušnje v organizirani prehrani so prednost. ponujamo- krajši delovni čas 30 ur na teden. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 18. julija.

KOORDINATOR III – VODJA KONJENIŠKEGA CENTRA - M/Ž pri RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN. Opis del in nalog: priprava predloga letnega poslovnega načrta za enoto konjeniški center, koordiniranje dela v enoti, priprava urnikov in razporejanje nalog zaposlenih, načrtovanje in izdelava kalkulacij, organiziranje, izvajanje in koordiniranje dela z delovnega področja aktivnosti in programov, skrb za pripravo pogodb o vhlevljenju konja, skrb za zagotavljanje zadostnega števila konj za izvedbo programov, nabava materiala za področje dela, priprava poročil in evidenc povezanih z izvajanjem aktivnosti, usklajevanje in organiziranje različnih programov in dogodkov, priprava gradiva za stike z javnostjo, sodelovanje z gospodarskimi združenji in povezovanje zavoda z okoljem, opravljanje drugega dela po navodilih direktorja in splošnih aktih zavoda. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesecev. Izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna, delovne izkušnje: 5 let. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 19. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

KERAMIČAR - M/Ž pri WHess Bau, gradnja d.o.o., TIŠINA. Opis del in nalog: polaganje keramike delo se opravlja v Avstriji in sicer Graz -Dunaj. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas. Delavec mora znati vsaj osnovno sporazumevanje v nemškem jeziku. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali naj pokličejo za razgovor do 17. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

UČITELJ RAZREDNEGA POUKA/ MAGISTER PROFESOR RAZREDNEGA POUKA - M/Ž na OSNOVNA ŠOLA KUZMA. Opis del in nalog: izvajanje dejavnosti v razširjenem programu osnovne šole. Trajanje zaposlitve: določen čas do 31.8.2025. Delovni čas: 27 ur/teden. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Izobraževalne znanosti in izobraževanje učiteljev. Vlogi je potrebno priložiti vsa dokazila o izobrazbi, potrdilo Ministrstva za pravosodje o nekaznovanosti in potrdilo sodišča, da se proti kandidatu ne vodi kazenski postopek zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost. Pripisati je potrebno e-mail naslov za obveščanje o izbiri oziroma neizbiri. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 17. julija.

PRODAJALEC IN SVETOVALEC NA ODDELKU POHIŠTVA - M/Ž pri RUTAR MARKETING, d.o.o., PE DIPO MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: prodajalec in svetovalec na oddelku pohištva. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, poskusno delo: 1 mes. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 11. avgusta.

NARAVOVARSTVENI SODELAVEC V - M/Ž pri JAVNI ZAVOD KRAJINSKI PARK GORIČKO, GRAD. Opis del in nalog: zbiranje, urejanje in priprava podatkov za oblikovanje strokovnih gradiv, pomoč pri pripravi predpisov in drugih gradiv, operativne naloge z delovnega področja, sodelovanje pri pripravi manj zahtevnih gradiv s predlogi ukrepov, vodenje in nadzor delovnega procesa, izvajanje naravovarstvenih ukrepov na terenu, druga dela po navodilu nadrejene osebe. Trajanje zaposlitve: določen čas, 7 mesecev. Poskusno delo: 1 mes. Delovni čas: 40 ur/teden. Potrebno je osnovno poznavanje predpisov s področja dejavnosti zavoda, poznavanje informacijskega sistema Windows in delo z urejevalniki besedil, izkušnje pri rokovanju z motornimi kosilnicami, izkušnje pri vzdrževanju orodja in strojev, izkušnje z delom z različnimi ročnimi orodji in stroji, izkušnje z delom s traktorjem in priključki. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 19. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

VZGOJITELJ PREDŠOLSKIH OTROK - POMOČNIK VZGOJITELJA - M/Ž v VRTEC RADENCI - RADENSKI MEHURČKI, RADENCI. Opis del in nalog: vključen je v neposredno vzgojno-izobraževalno delo, sodeluje z vzgojiteljem ter opravlja druge naloge po opisu del in nalog delovnega mesta. Trajanje zaposlitve: določen čas oz. nadomeščanje odsotnega delavca, najdlje do 31.8.2025. Izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna. Potrebno je priložiti dokazila o izobrazbi in opravljenem strokovnem izpitu ter potrdilo o nekaznovanosti. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 16. julija.

HIŠNIK - M/Ž v VRTEC RADENCI - RADENSKI MEHURČKI. Opis del in nalog: vzdrževanje objektov in okolice vrtca, vzdrževanje osnovnih sredstev zavoda v prostorih zavoda in njegovih zunanjih površinah. Gre za delo za določen čas in sicer do 31.8.2025. Delovni čas je 16 ur na teden. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 16. julija.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2024 ob 8:43 gost

      Delavno mesto za pihanje in preganjanje vročine bogatim ni notri navedeno. Plača se v zlatu in nafti. Hlapci navalite.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.07.2024 ob 9:58 gost

      Srednje medicinske sestre odhajajo iz SBMS zaradi slabih plač in odnosa vodilnih diplomiranih sester do njih

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.