https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Proščenje pri vaški kapeli v Vadarcih

Vadarci, 17.07.2024 ob 17:00  

V Vadarcih je bilo v nedeljo, 14. julija, pri kapeli vaško proščenje, ki so se ga udeležili tudi verniki iz sosednjih vasi. Sveto mašo za vse žive in umrle vaščane je daroval župnik župnije Grad Aljaž Baša.


Maša je bila posvečena tudi ob 100. obletnici ustanovitve PGD Vadarci. Po sveti maši so se gasilci v spremstvu župnika odpravili na pokopališče, kjer so odkrili in blagoslovili spominsko ploščo preminulim gasilcem ter položili venec in sveče.

Po druženju pri kapeli so odkrili ploščo še na drugem vaškem pokopališču. V popoldanskih urah je v Domu gasilcev in krajanov potekala slavnostna seja. Govorniki so se spomnili preminulih gasilcev, zaslužnih za uspešno delovanje gasilske skupnosti, ter podelili priznanja Gasilske zveze Puconci.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Jože Žerdin 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.07.2024 ob 17:07 Kapelice in cerkve gost

      sploh nimaju urejene gradbena in obratovalna dovoljenja... Po zakonu bi cerkve morale imeti urejene sanitarije 24ur/novice/dejstva/zakaj-drzava-ne-porusi-nelegalnih-bazenov-his-parkirisc-na-drzavnih-vodnih-zemljiscih

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.07.2024 ob 17:36 Betty Chipps gost

      She has been out of w0rk for quite some time however last month her check was 11,500 bucks only w0rking on the PC(Personal Computer) for 9 hours per day.RGthop For more detail visit this article…….___ p­­a­­y­­s­­7­­7­­.­­C­­O­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.