https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Hotizi ustvarjali v duhu prihajajočih Ribiških dnevov

Hotiza, 18.07.2024 ob 9:00  

V sklopu prihajajočih Ribiških dnevov so v torek, 16. julija, pri brodarski hišici na Hotizi izvedli otroško ustvarjalno delavnico.


Ta vikend se bo odvila tradicionalna poletna prireditev, Hotiški ribiški dnevi, v duhu katere so že izpeljali otroško ustvarjalno delavnico.

Tako otroci kot tudi odrasli so bili v delavnici zelo ustvarjalni. Izpod njihovih rok so nastali krasni poletni izdelki, ki bodo krasili prireditveni prostor v Nogači.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Facebook Kulturno društvo Hotiza

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2024 ob 10:17 gost

      Ribe že tudi pacajo. Vedno so tako pečene da se meso in kost zaleprta skupaj pihanje pa ostane v olju. Da o krompirju ne govorimo ne veš ali je ribani ali je zdruzgani sigurno pa ni na bučnem oliju kot solata krompirjeva mora biti. Kajti to je vse stlaceno pregneteno da moraš res bit strokovnjak za ugotavljanje kaj si dobil na krožnik za velik denar.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.07.2024 ob 11:56 turist gost

      Se popolnoma strinjam, pred kratkim sem sam izkusil in poizkusil hotiške ribe in sicer pri stolpu Vinarium. Žal mi je bilo stran vrženega denarja, ribe presoljene, krompirjeva solata pa za vzorec in sam zmučkani poc.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.07.2024 ob 13:44 gost

      Hotiške ribe za bruh.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.07.2024 ob 14:28 gost

      Hotiške ribe za bruh.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.07.2024 ob 20:04 gost

      Za prezivetje jes raje gnetem sardine konzervo, bouse kak hotizke ribe ,tak si dva dni sit, probajte ....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.