https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Izgradnja novega mostu na relaciji Dolga vas - Mostje

18.07.2024 ob 8:00  

Direkcija RS za infrastrukturo bo začela z deli na izgradnji nadomestnih mostov čez Borosni in Kobiljski potok na relaciji Dolga vas - Mostje.

Na tem območju so se že začela dela priprave gradbišča za izgradnjo nadomestnih mostov, ki jih izvaja podjetje Pomgrad d. d.

Prva faza projekta vključuje igradnjo in izvedbo obvozne ceste ter bo predvideno zaključena do 13. avgusta 2024. Dan kasneje, ko se bo promet preusmeril na novo vzpostavljeno cesto, pa se bo pričela rušitev obstoječega mostu.

V okviru tega bo Občina Lendava prestavila vodovoda na mostovih, ti pa bodo predvidoma dokončani maja 2025.

Foto: Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2024 ob 9:56 smrkci gost

      Zelo dobro,mene zanima kdaj bo prenova ceste Turnišče, Genterovci,tukaj ne ve kdo pije in kdo plača glavno da se denar pospravi v žep,da o kolesarskih poteh ne govorim glavno da je denar za kolesarske steze v žepu tistih,ki so odgovorni za teke zadeve,jebiga to je Slovenija kradi dokler moreš,mislim Evropski denar.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.07.2024 ob 21:44 občan gost

      Najprej uniči mostove, nato pa z davkoplačevalskim denarjem začne PONGRAD graditi nov most Ta ista usoda bo doletela tudi ceste, ki so že precej načete zaradi nenormalnih obremenitev tovornjakov, ki dosežejo težo prek 4 tisoč kg teže po enem tovornjaku. Še komaj zdaj prihajajo težki časi za stanovalce, saj se nobeden ne zmeni za njih, za njihovo nelagodno življenje, za kup nepravilnosti, ki se dogajajo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.