https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V sklopu 52. Mednarodnega folklornega festivala odprli razstavo

Beltinci, 19.07.2024 ob 8:45  

V Beltincih se je že tradicionalno začel 52. Mednarodni folklorni festival, ki so ga otvorili z odprtjem razstave in okroglo mizo na temo nesnovne kulturne dediščine pod naslovom »Böltinska düjša«.


Okrogla miza je potekala pred beltinskim gradom. Moderator dogodka je bil Boštjan Rous. Navzoče sta predsednica Kulturno umetniškega društva Petra Vučko in župan Občine Beltinci, Marko Virag. 

Mednarodni folklorni festival bo potekal do 21. julija ko bo prav tako že tradicionalno potekala povorka na prireditveni prostor, kjer se bodo srečale odrasle folklorne skupine v sodelovanju z otroškimi folklornimi skupinami OŠ Beltinci. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2024 ob 9:41 Melinčar gost

      Na rastavi so pa bilj takši ka so mislili ka so kakšni narejzki napravleni in pijača .

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2024 ob 10:48 gost

      VSAKO LETO ISTA MANTRA NA TOM FESTIVALI, isti program isti sodelujoči iz leta v leto, pa kdo se ne bi tega naveličal. Dajte malo več "dujše" tom festivali eni te isti ste vsa leta zraven, pa dajte se spomnite kaj novega zanimivega, ali pa prepustite da to naredijo drugi. Malo se spomnite 40 let nazaj kako so izgledali ti festivalski dnevi v Beltinci in koliko ljudi so privabili pa ne samo na festival, vam manjka oziroma koliko sem informiran, je bilo kakšni program ob festivalu, pa če hočete veselica PREPOVEDAN.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.07.2024 ob 10:48 bűjraš gost

      Ovij biciklistov Dimek nega pa ovoga Pozderca ka je vse povsedi poulek ? De šlo brezi njih ?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.07.2024 ob 11:47 Tine gost

      Edni ste pač rojeni za šinfanje ! Sami pa nič ne pripomorete k napredki ,ki vam manjka !?No mate tüdi prav !!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.07.2024 ob 11:57 gost

      Tine takšni iz dolgočasja pišejo pač kozlarije . Med njimi je 206x176x75 .....Naj se jih bog usmili , saj ne vedo kaj delajo !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.