https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura optimistično v derbi proti Nafti

18.7.2024  

V soboto, 20. julija, bo po 12 letih potekal dolgo pričakovani prekmurski derbi med Muro in Nafto v Prvi ligi Telemach Slovenija. Trener Mure, Anton Žlogar in kapetan Matic Maruško, sta na današnji tiskovni konferenci delila svoja pričakovanja pred pomembnim obračunom v Fazaneriji.


Anton Žlogar: "Komaj čakamo na začetek"

Trener Mure, Anton Žlogar, je izrazil optimizem: "Začenjamo z derbijem, vemo, kaj ta tekma prinaša okolju in kaj pomeni zmaga. Priprave so potekale dobro, ekipa je večinoma enaka kot lani, obogatena z novimi igralci." Poudaril je pomen zbranosti in želje po zmagi.

Priprave na prenovljeno Nafto

Nafta je doživela številne spremembe z novimi igralci, kar otežuje pripravo. "Mi smo večinoma enaki kot lani, ključna bo zbranost in večja želja," je dejal Žlogar.

Po odločitvi dolgoletnega kapetana Žige, da zapusti ekipo, je kapetanski trak prevzel Matic Maruško. "Žiga je bil ključen igralec za klub, njegova odločitev je bila težka za vse," je povedal Žlogar.

Matic Maruško: "Pričakujem poln stadion"

Kapetan Mure, Matic Maruško, pričakuje poln stadion in dobro atmosfero. "Derbi je nekaj posebnega, a prinaša le tri točke. Ekipa Nafte se je spremenila, vendar smo dobro pripravljeni," je dejal. Dodal je, da je ekipa motivirana in pripravljena na zmago.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2024 ob 15:09 gost gost

      NE VESELITE SE PREZGODAJ SAMO POGLEDNI IMENA PRI NAFTI PRI MURI POLOVICA ČISTA NEZNANKA TRENIRATE PO SOSEDNJIH IGRIŠČAH KAK KLOŠARI V ŠTRIGOVO NATE ŠLI TRENIRAT VSEPOVSOD PA NADE HASKA STARI MURAŠI VZEMITE TO PREK INAČI IDE SE VRAJGI

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2024 ob 19:30 gost

        Gost : ne seri .Vseh 14 ali 15 igralcev ki jih je pripeljala nafta,nimajo izkušenj prrvokategornika.Vsepovsod so greli klop za rezervne igralce.Sicer pa to nič ne pomeni.Moja napoved je neodločen rezultat ali zmaga Mure.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.07.2024 ob 15:14 gost

      Prave zmagovalke bodo države, ki bodo svoje zdravnike in zdravstvene delavce zadržale in privabile še tiste iz tujine. Konkretni predlogi zdravništva za učinkovite spremembe v zdravstvenem sistemu so žal že leta v predalih ministrstva. Odziv vlade in predsednika je strašljivo aroganten in ponižujoč. Namesto resnih pogovorov smo deležni medijskega stampeda, lažnih novic in ustvarjanja videza idealnega zdravstva. Stroka je v javnosti kriva za vse, čeprav praktično nihče od zdravnikov nima nikakršne možnosti odločanja. Stavka ostaja, ljudje odhajajo

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.07.2024 ob 15:35 gost gost

      PAJDAŠ PA TU SE IDE OD NK MURE NEJ ZDRAVSTVO MALO SI MIMO BRCNO

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.07.2024 ob 16:05 Muraš gost

      Žlogar praviš, da imaš enako moštvo, tvoje moštvo nima kvalitete za prvo ligo.Nafta ima novo ekipo Žlogar ta ekipa ima kvaliteto in STROKOVNEGA TRENERJA.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2024 ob 19:35 gost

        Praviš da si Muraš.Najbrž obiskuješ tekme Mure.A veš čedalje manj-pojma nimaš.Misliš da ti igralci ki jih je nafta privlekla z vseh vetrov ,imajo kvaliteto za prvo ligo ??? Vsi imajo žulje na riti.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.07.2024 ob 16:34 gost

      Tonči nekam zaskrbljujoče zgleda na sliki, mam občutek, da bo popušil derbi, glede na to, da ima Nafta čisto novo ekipo, niso zadržali niti enega igralca z prejšnje sezone, poraz z tako neuigrano ekipo, ki se še komaj sestavlja bo prava katastrofa z a Muro, Nafta tak nima kaj izgubiti, njih bi poraz manj bolel kak Naftaše. Naj zmaga nogomet, stadion je že razprodan, naj vidi cela Slovenija kje je največjo zanimanje za nogomet-Prekmurje-Murska sobota, Beltinci, Lendava. Navijal bom za naše plave, pa upam, da ne bo derbi minil v znamenju žaljenja na nacionalni osnovi, upam, da bo čim manj krikov glede vougrov pa ciganov itd. Gremo Nafta borba in zmaga.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.07.2024 ob 19:16 pucončar gost

      Ge mo hodo k markečin tekme. Da san vido ovi Apatonovičov intervju te znan ka so tan sami markeči neznalci fudbal pa je vseeno lüštičen.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.07.2024 ob 20:05 Đeko gost

      V soboto de Murska Sobota gratala Mađarska 😉😉

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.07.2024 ob 21:12 gost gost

      MIHELAK PRODAN KA JE ZDAJ TO

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.07.2024 ob 21:42 Delonost89 gost

      This article is good but poverty rate is increasing now a days and we want to meet to gather and make the planning on end of poverty and get the more detail about this……./..____W­­orkforyou­­4­­4­­.­­b­­l­­o­­g­­s­­p­­o­­t.­­­­C­­o­­m­

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.07.2024 ob 22:45 Aja gost

      Nema veze kdo zmaga se pa prekmurski derbi kje se dosti gledalcev več kot na petih tekmah domžal

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      18.07.2024 ob 23:22 Dillinka gost

      Žlokan - klokan se je jeeee dillinka že posro, smrdi kak pet Cigajnof!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      19.07.2024 ob 6:12 gost

      CELO VODSTVO NATIRATI ITAK NE BO NIČ ISTO PRI MARIBORU DOKLER NE PRIDE ZAHO NE BO NIŠTA

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.