https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Pertoča žarela v noči z noro zabavo

Pertoča, 22.07.2024 ob 10:40  

V soboto, 20. julija 2024, je Pertoča postala središče gasilske strasti in zabave ob uspešnem zaključku 12. Nočnega gasilskega tekmovanja za Pokal Pertoče. Dogodek je privabil številne obiskovalce in ljubitelje gasilstva iz širšega območja.


Tekmovanje, ki je potekalo v čast Simona Čontala, je bilo polno napetosti in športnega duha, saj so se gasilci pomerili v različnih disciplinah in pokazali svoje veščine in pripravljenost. Sodelujoče ekipe so dokazale izjemno usklajenost in predanost, kar je pripomoglo k uspešnemu izidu tekmovanja.

Po tekmovanju je sledila zabava, ki je potekala do poznih nočnih ur. Glasbena skupina Blue Planet in gostja večera, Ines Erbus, sta poskrbela za vrhunsko glasbeno izkušnjo, ki je navdušila vse prisotne. Obiskovalci so uživali v pestri glasbeni ponudbi ter v sproščenem in veselo vzdušju, ki je trajalo do zgodnjih jutranjih ur.

  Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Lara Mesarič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2024 ob 11:22 šalovčar gost

      Vse kar se dogaja so prikazani čondrašje z kupicami v rokah in seveda hvaljenje kako znajo piti .Ti froci so tudi verjetno iz družin kjer pretežno vlada alkohol tako da ni čudno

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.07.2024 ob 12:20 gost

      Pa kaj je to? A samo punce plešejo???

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.07.2024 ob 13:18 Đani gost

      Ges san dvej baburi z slik podro pa se ne hvalin 😉

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.07.2024 ob 13:49 Kelo gost

      Mlade so ti nej dale, vidin pa dvej bole mocnivi, taka se s ten nej za hvaliti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.07.2024 ob 14:41 Tinkara gost

      fantje zbirajo pogum pri šanki

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.