https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Velika gasilska veselica z ansamblom Stil

21.07.2024 ob 10:55  

Gasilski dom Vučja vas je zvečer zaživel ob praznovanju 110-letnice Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Vučja vas. Dogodek je v središče pozornosti postavil ansambel Stil, katerega glasba je zabavala obiskovalce in poskrbela za prijetno vzdušje.


Ob praznovanju so bili obiskovalci deležni tudi bogatega srečelova, kjer so lahko osvojili različne nagrade. Organizatorji so poskrbeli za bogat nabor hrane in pijače, tako da so se vsi prisotni lahko sprostili in uživali v pestrosti ponudbe. 

Praznovanje obletnice PGD Vučja vas je bilo uspešno in zadovoljilo vse prisotne, ki so se ob tem dogodku lahko tudi družili in se spomnili bogate zgodovine društva.

  

  Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2024 ob 12:45 gost

      Tak nega druge veselice kot gasilske. Gasilci v Prekmurju itak drugo ne delajo kot veselice ker imajo potem možnost gasiti sami sebe pa kako bejbo pogasijo za kakim grmom.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.07.2024 ob 14:20 123 gost

      Kaj se dogaja z pomurcem,drugo več ne pišejo kot o veselicah in o nekem blagoslovu

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.