https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Vadarci proslavili 100 let gasilske tradicije

Vadarci, 22.07.2024 ob 16:00  

Gasilsko društvo Vadarci je praznovalo svojo stoletnico z osrednjo prireditvijo, ki je združila gasilske in krajevne entuziaste ter ljubitelje dobre zabave. Dogodek je potekal pri Domu gasilcev in krajanov v Vadarcih, pod šotorom, kjer so se zbrali številni obiskovalci.


Program se je začel s svečano gasilsko parado, ki je prikazala ponosno tradicijo in predanost članov društva. Po uvodnem delu, ki je zajemal nagovore gostov, podelitev priznanj ter kulturni program, je sledila zabava s skupino Zlata žila, ki je poskrbela za nepozabno vzdušje.

Obiskovalci so uživali v bogati kulinarični ponudbi, ki je vključevala različne jedi in pijače, ter se udeležili srečelova, kjer so lahko osvojili številna presenečenja. Prireditev je bila odličen prikaz skupnostnega duha in predanosti PGD Vadarci, ki je z letošnjim letom praznovalo impresivnih 100 let delovanja.

 Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Lara Mesarič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2024 ob 16:30 gost

      Paka ešče nede konec tej gasilsij obletnic. Dobr ka smu Nej na krasi ge pogosto Gorij. Tam bi vse zgurelo ešče skale če bi tej gasilci mogli gasiti.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.