https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Sara Makovec se vrača domov: ponovni začetek v Prekmurju

19.7.2024  

Sara Makovec se vrača v Prekmurje. Potem, ko se je v sezoni 2022/23 preselila v ljubljansko Olimpijo, se Sara vrača domov, tja, kjer se je vse skupaj začelo, so sporočili iz NŠ Mura.


Sara je že vrsto let ena najbolj vidnih nogometašic tako v domačem prvenstvu kot v reprezentanci. Doslej je v 1. SŽNL odigrala 144 tekem in ob tem dosegla kar 135 zadetkov. V pokalnem tekmovanju je na 18 tekmah dosegla 19 zadetkov. Je tudi redna članica slovenske ženske reprezentance, za katero je zbrala 42 nastopov in prispevala dva zadetka. Pogodbo z Muro je podpisala do 31.12.2024.

 

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura, je ob tem povedal: »Sara je nogometašica, ki je ni potrebno posebej predstavljati. Veseli smo, da je prepoznala naš projekt in se vrnila v Prekmurje, kjer je začela svojo nogometno kariero. Z njo smo dobili mlado, a izkušeno nogometašico, ki odlično pozna slovenski nogomet in je ena od protagonistk v slovenskem ženskem nogometu. Verjamem, da bomo tudi z njeno pomočjo storili korak naprej v evropskih tekmovanjih.«

Tudi Sara Makovec, zdaj članica ŽNK Mura Nona, je izrazila navdušenje: »Zelo sem vesela ponujene priložnosti. Mislim, da imamo zelo dobro ekipo, s katero lahko nekaj pokažemo tudi v evropskih tekmovanjih. Cilji v prvenstvu in pokalu ostajajo jasni, to je osvojitev obeh lovorik. Vesela sem vrnitve v Prekmurje, že od nekdaj sem si želela zaigrati na Fazaneriji kot članica Mure in dala bom vse od sebe, da dosežemo čim boljše rezultate.«

Vir in foto: NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2024 ob 17:31 NAPAKA gost

      NAPAKA - Mura nema pejnez pa nej pameti.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2024 ob 18:01 Zzzzzzzz gost

      Trije klubi plus ostali rekreativci. Pa si že državni prvak. HAHAHA, v Beltincih se smejijo, da so se jih rešili.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.07.2024 ob 10:15 Bruka gost

      Kuzmič zajebo (Rajbar)moško ekipo tak de zajebo ženski klub,Idi iz kluba Kuzmič samo veliki minus si naredil

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.07.2024 ob 11:00 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Bruka ka pa bluziš kakšen minus, kakšne pogoje majo dikline zdaj prouti prejšnjim je razlika 100 : 1.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.07.2024 ob 16:15 gost

      TO JE PA DOBRA MAŠIJNA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.