https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Anonymous blokirala spletne strani političnih strank, SAZAS-a, ZPS in Občine Ljutomer

12.02.2012 ob 20:01  

Skupina Anonymous nadaljuje s svojim poslanstvom, to je želja po spremembah v sistemu in konec korupcije. Tako so danes blokirali več spletnih strani, med njimi od večih političnih strank, presenetljivo tudi od Občine Ljutomer.

To, da so blokirali spletne strani od Slovenske demokratske stranke (SDS), Združenja skladateljev in avtorjev za zaščito glasbene avtorske pravice Slovenije (SAZAS) in Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS) niti ni čudno, presenetljivo pa se je v tej druščini znašla tudi spletna stran Občine Ljutomer. 24ur poroča tudi, da so bile napadene še spletne strani Nove Slovenije, Socialnih demokratov in Pozitivne Slovenije.

Če je bil napad na stran ljutomerske občine načrtovan ali slučajen, ne vemo, Anonymous pa napoveduje nove napade in daje Sloveniji čas do 17. februarja. Do takrat od odgovornih pričakujejo, da se zamrzne ratifikacija Acte, sporazuma, ki se bori za zaščito avtorskih pravic in zajezitev spletnega piratstva. Le-tega so 26. januarja v Tokiu podpisali predstavniki Evropske komisije in 22 od 27 držav članic EU-ja, med njimi tudi Slovenija.

Zahteva skupine Anonymous:

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.