https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Preverite, kakšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh

07.10.2024 ob 11:00  

Danes bo v vzhodni polovici Slovenije povečini sončno, medtem ko bo proti zahodu več oblačnosti. V hribovitem svetu bo občasno lahko rosilo ali rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter, najvišje dnevne temperature pa se bodo gibale med 15 in 20 °C.


Jutri bo na vzhodu še nekaj jasnine, drugod pa zmerno do pretežno oblačno vreme. Dež bo že zjutraj zajel severozahodne predele, sredi dneva in popoldne pa se bo razširil tudi na zahodne kraje. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju pa jugo. Jutranje temperature bodo med 7 in 14 °C, ob morju okoli 18 °C, najvišje dnevne pa od 18 do 23 °C, na severozahodu okoli 16 °C, napoveduje ARSO.

Foto: Zajem zaslona ARSO

V noči na sredo bo dež od zahoda zajel večji del Slovenije, predvsem v bližini morja bo lahko tudi zagrmelo. Sreda bo prinesla dopoldansko umiritev padavin, čez dan pa se bo delno zjasnilo, čeprav bo v hribovitem svetu še vedno možen rahel dež. Še naprej bo pihal jugozahodni veter.

V četrtek bo oblačnost od zahoda spet naraščala. Dež bo dopoldne zajel zahodni del države, popoldne pa se bo skupaj s posameznimi nevihtami razširil proti vzhodu. Na Obali bo pihal jugo, drugod okrepljen jugozahodni veter.

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.