https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Murski Soboti prišlo do prometnega kolapsa

28.10.2024 ob 11:00  

Začele so se jesenske počitnice, pred nami so prazniki in mnogi so se danes, 28. oktobra, odločili za še zadnje nakupe. Voznike se opozarja na previdno vožnjo.

V Murski Soboti se je promet ustavil. Vijejo se dolge kolone vozil, na mestnih vpadnicah in v centru Murske Sobote so nastale kolone. 

Vir: Prometno informacijski center

Promet je trenutno najbolj obremenjen na Industrijski, Lendavski in Panonski. Trenutno pa je vzpostavljena tudi zapora Kopališke ulice proti Živex-u so sporočili na facebook strani Radarji v Pomurju. Za pot od BTC City Murska Sobota do Maximusa boste potrebovali deset minutOd Panonske ulice do nakupovalnega središča BTC City Murska Sobota je z avtomobilom potrebnih 17 minut

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2024 ob 11:26 bmkk gost

      ja to pa je rezultat nasih odlicno sposobnih inzenirov… ge so obvoznice? aja tocno v zepki lopovof!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.10.2024 ob 11:44 afta he gost

      zato ker so se ciganje bile

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.10.2024 ob 13:37 cigan gost

        Cigani smo se nej bili, izvedli smo le usposabljanje "akademikov", rešili so jih le PSI, ki so edino ustrezno šolani !

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.