https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Hiša strahov v Gerlincih privabila množice ljubiteljev srhljivih doživetij

Gerlinci, 28.10.2024 ob 15:00  

V Gerlincih je bila med 25. in 27. oktobrom 2024 na voljo prava srhljiva atrakcija, ki je obiskovalcem ponudila nepozabno izkušnjo – Hiša strahov, postavljena v tamkajšnji gasilski dom, je privabila množico ljubiteljev adrenalinskih dogodivščin.


Zaradi velikega zanimanja so obiskovalci čakali tudi do dve uri, včeraj pa je bila prodaja kart zaradi gneče celo začasno ustavljena.

Dogodek, ki je potekal vsak dan od 17. do 23. ure, ni ponudil le strašljivih hodnikov, temveč tudi izzive, uganke in zabavne aktivnosti na prostem. Poleg tega je obiskovalce pričakalo še raznoliko dogajanje zunaj Hiše strahov, kjer so lahko uživali ob igrah in prigrizkih. Pri pripravi dogodka je sodelovala celotna vas, pri organizaciji pa je sodelovalo tudi Prostovoljno gasilsko društvo Gerlinci.

Za idejo o Hiši strahov stoji Anja Gutman, ki je razkrila, da se je zamisel o dogodku porodila lani decembra, intenzivne priprave pa so se začele v januarju. "Ekipa se je s 15 ljudi razširila na 55, postala je pravi vaški projekt."

Hiša strahov je obiskovalce navdušila s svojo edinstveno kombinacijo strašljivih in zabavnih trenutkov, ki bodo marsikomu še dolgo ostali v spominu.

 

Več slik v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2024 ob 15:29 omb gost

      GROZNO , vas ni SRAM!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.10.2024 ob 15:39 tako je gost

      a ni dovolj hororja že v Ljutomeru? Ma vsi ste čist zablujeni z grosmanovim festivalom vred.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.