https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Eko-Nafta toži podjetje Ocean Logistik

Lendava, 27.02.2012 ob 10:36  

Podjetje Eko-Nafta, ki je hčerinsko podjetje Nafte Lendava, je že pred dobrim letom vložilo predlog za izvršbo v višini 46.641 evrov.


Foto: Finance.si

Podjetje Eko-Nafta, ki je hčerinsko podjetje Nafte Lendava, bo najverjetneje zaradi neplačanih računov terjalo podjetje Ocean Logistik, katerega solastnik je predsednik nadzornega sveta Nafte Lendava, Roman Ferenčak.

Pred dobrim letom dni podan predlog za izvršbo

Že pred dobrim letom je hčerinsko podjetje Nafte Lendava vložilo predlog za izvršbo v višini 64.641 evrov zaradi neplačanih dobav goriva in bilo pri tem sprva uspešno, saj je sodišče izdalo sklep o izvršbi in podjetju Ocean Logistik naložilo plačilo dolgovanega zneska. Omenjeno podjetje je podalo ugovor s pojasnilom, da blaga, ki mu ga zaračunava podjetje Eko-Nafta ni naročilo, zato je sodišče sklep razveljavilo.

Po dostavi računov podjetja Eko-Nafta je višje sodišče odločitev prvostopenjskega sodišča razveljavilo, okrajno sodišče pa bo moralo ponovno odločiti o izvršilnem predlogu.

Vir: Finance.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. pilot
      27.02.2012 ob 12:23 pilot

      Svaka čast Ferenčak. pa tak delaš z Eletro Mariborom, tudi tistim si dolžen, pa sklepaš preko notarjev obročno odplačilo. Nej si jim tij v Eletro Maribori v nadzornem svetu, ali?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. talijamz
      27.02.2012 ob 22:00 talijamz

      Jaz vedno pravim če si vsi ti izobraženi ljudje to upajo narediti tudi v tujini kar naredijo tukaj doma v Sloveniji.Razne mahinacije itd.Zakaj ne gredo v Švico npr.?Naj poskusijo tam narediti kakšen dolg ali pa koga okoli prnesti,če si upajo.Vsi tile izobraženi diplji,dr.ji.mag.in drugi.Pri nas v Sloveniji je pač tako večjo izobrazbo imaš večji p..... si.Kdo je državo pripeljal v rit,delavec sigurno ne ,tisti ki pošteno delajo tudi ne.Mi pa še vseeno ni jasno, kdo je kriv za to.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.