https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

TV3 neslavno končal z oddajanjem

Ljubljana, 29.02.2012 ob 19:34  

TV3 se z današnjim dnem dokončno poslavlja z malih zaslonov. Tako so se odločili njihovi švedski lastniki, ki se bodo umaknili s slovenskega trga zaradi nekonkurenčnega okolja. Brez dela bo ostalo 60 ljudi.

Po petih letih in pol bo ob enih zjutraj po izteku programa signal izklopila TV3, ki je imela na slovenskem trgu 11-odstotni komercialni delež. Brez zaposlitve bo v začetku aprila po preteku 30-dnevnega odpovednega roka ostalo 40 zaposlenih in 20 honoranih sodelavcev TV3.

Sicer obstaja zanimanje za nakup omenjene televizijske postaje, vendar nobena ponudba še ni bila resna in sprejemljiva za lastnike. Eden od kandidatov na zakup naj bi bil Pink Slovenija, ki je nedavno že registriralo podjetje TV3, ki se bo ukvarjalo s televizijsko dejavnostjo, ki že oglašuje pod novim imenom TV3 Pink, pa čeprav za to nima pravne osnove. Podjetje Prva TV je preko odvetnikov že sprožilo postopek zoper kršenja njihove blagovne znamke.

Vir: Žurnal24

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.