https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Moški nasveti ženskam za prvi zmenek

8.11.2012  

Prvi zmenki znajo biti težavni. Zato smo povprašali moške, da nam zaupajo nekaj nasvetov, za katere bi radi, da jih ženske poznajo. Pa poglejmo...

Bodite odločne

Ne govorite stvari, kot so “Ne vem, kaj ti misliš?” ali “To je odvisno od tebe” ves čas. To ne pomeni, da morate o vsem odločati ve, ampak da imate svoje mnenje in želje. Torej, če vam moški predlaga nekaj destinacij za zmenek, se odločite za eno in ne mencajte.

 

Ravnajte z računom elegantno

Ko dobita račun, počakajte, da on naredi prvo potezo. Ko jo, sezi za svojo denarnico in nadaljuj postopek plačevanja, dokler moški, ne pove, da bo on plačal. Zahvalite se in pustite, da plača. Če moški ne pove, da bo on  plačal račun si ga bosta morala razdeliti.

 

Počakajte, da se vam po zmenku on oglasi prvi

Je to pošteno? Ne. Ampak po prvem zmenku se uprite nagonu, da mu takoj napišete sporočilo kako lepo ste se imeli in pustite, da se on oglasi prvi. Če se je imel lepo se bo zagotovo oglasil. Če se ne oglasi se pač ni zabaval ali pa niste to kar išče.

Foto: sxc.hu

Oblecite se primerno

Verjetno si mislite “Prvi zmenek, moram izgledati čudovito”. Vendar, če boste oblekle majhno črno obleko za kino ali preprost lokal, boste izstopale, zaradi česa se boste počutile nesproščeno…in nesproščen bo tudi on. Oblecite se kraju in dogodku primerno.

 

Ne imejte spolnih odnosov

No, lahko imate spolne odnose, vendar potem ne pričakujte, da se prvi zmenek razvije v resno razmerje. To ne pomeni, da se ne bo, vendar zmanjša možnosti, saj bo moški lahko mislil, da ne želite resnega razmerja.

 

Jejte kot normalna oseba

Če naročite polovico solate in je nato pojeste samo pol si moški ne bo mislil, ste privlačni in suhi, temveč, da imate težave s hrano. Namesto tega, jejte kot normalno. Moškim so všeč ženske, ki jedo nesramežljivo in z užitkom.

 

Povejte mu o sebi

Ne postavljajte samo vprašanj celo noč. Povejte mu nekaj zabavnih zgodb, bodite odkrite o sebi in se šalite. Ne glede na to, kako privlačno izgledate, si bo drugega zmenka zaželel na podlagi spominov kako prijetno je bilo sedeti in pogovarjati se z vami. 

 

Vir: cosmopolitan.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.11.2012 ob 12:58 SMRKCI gost

      Kapate te de pa pravla kda ju malu prijmeš eli pubožaš ka si ju pusijlu,pa de šla pa te prijavi takše su gnes din ženske in dekle večina, je pač recesija pa bi rade na takši način kaj zaslužile inda je tak bilau ka je dekla komaj čakala ka dečku prijde k njoj te je živut bil, gnjes je pa sama hamičija.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.