https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Modna zgodba: Mira Marič

17.8.2013  

V Modni zgodbi se predstavlja Mira Marič, 25. letna profesionalna plesalka. Živahna in energična, v modi pa presrečna, če najde čas, da smukne v obleko in petke. Redek čas ob njenem delu, a toliko slajši.

Življenje je ples in ples je življenje

Mira živi za ples. Že od srednje šole, ko je iz Murske Sobote s tem namenom odšla v Umetniško gimnazijo v Ljubljani, potem v Salzburg ter diplomirala na SEAD – Salzburg experimental academy of dance in spet nazaj v Ljubljano v smeri plesa.

Prostega časa ima malo. Tudi ko ga najde, veliko časa posveti plesu, sestavlja koreografije, posluša glasbo, išče nove ideje. »Je tudi nekaj trme v meni, saj ko nekaj delam, delam kvalitetno in profesionalno ter hočem izvesti zastavljeni cilj,« pove z nasmehom.

Med njenim polnim urnikom se znajdejo tudi  plesne šole za vrtce in šole, katerih se loti z enako odgovornostjo in v tem uživa. Tako kot v nastopih in v sodelovanju z glasbeniki v video spotih ter inštruiranju različnih fitnes vadb, kjer se lahko pohvali s kar sedmimi licencami.

Turkizna, kot morje

»Redki so trenutki ko nisem v dresu, v trenerki, a tudi takrat se trudim biti urejena. Ko pride priložnost za drugi stil, pa z užitkom skočim v elegantne obleke, visoke petke. Včasih komaj čakam takšne priložnosti,« izrazi svoje veselje nad modo.

»Prepuščam se odtenkom rumene, zelene in turkizni, kot morje – vsem barvam narave,« če pa izbira med najljubšimi znamkami, pa zapriseže na Guess in Desigual, pravi.

Idealna postava ji pomeni natrenirano telo. Glede na to, da  je plesalka, je to zanjo nekaj čisto običajnega - biti v formi.

Fotografije pod vodo

Mira nima veliko izkušenj v modnem fotografiranju, kar nekaj phootoshootingov pa na področju plesa. Si pa želi še več profesionalnih fotografij,  morda na kakšnih norih lokacijah: »Fotografije pod vodo in s plesnimi gibi – noro!«

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija